• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Γύρος, Ιαπωνία
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ πωλήσεων για την BMW Motorrad
Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς για πέμπτη συνεχή φορά.
Νέα Αγοράς 24/07/2017 - 19:40

Δελτίο Τύπου


Η BMW Motorrad πέτυχε νέο ρεκόρ πωλήσεων

 Το 2017 ήταν η καλύτερη χρονιά πωλήσεων στην ιστορία της BMW Motorrad. Συγκριτικά με πέρσι, οι παραδόσεις μοτοσικλετών και maxi scooters αυξήθηκαν κατά 9,5%. Μέχρι τον Ιούνιο του 2017, συνολικά 88.389 οχήματα (πέρσι: 80.754) δόθηκαν στους αγοραστές τους.

Ο Stephan Schaller, Γενικός Διευθυντής της BMW Motorrad δήλωσε: «Για όλους εμάς στη BMW Motorrad είναι μεγάλη ικανοποίηση και επιβεβαίωση των προσπαθειών μας από τους ίδιους τους πελάτες μας ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο με τα προϊόντα που λανσάρουμε».

Ισχυρή αύξηση πωλήσεων σε Ευρώπη και Ασία.

Η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφηκε κυρίως στις Ευρωπαϊκές αγορές το πρώτο εξάμηνο του 2017. Για παράδειγμα, οι παραδόσεις αυξήθηκαν σε Γαλλία (9.447 μονάδες / πέρσι 7.790), Ιταλία (9.099 μονάδες / πέρσι 7.912), Ισπανία (5.573 μονάδες / πέρσι 5.133) and Ηνωμένο Βασίλειο / IE (5.410 μονάδες / πέρσι 4.746). Συνολικά, περίπου 12,9% επιπλέον οχήματα παραδόθηκαν στην Ευρώπη από πέρσι, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας. Η αγορά Νοτίου Αμερικής ειδικότερα εμφανίζει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης για τη BMW Motorrad με δυναμική αύξηση πωλήσεων. Συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, οι παραδόσεις αυξήθηκαν κατά 16,3% στις 8.306 μονάδες. Οι πωλήσεις στην Κίνα ήταν επίσης αισθητά υψηλότερες από της προηγούμενης χρονιάς (2.836 μονάδες / +18,8%).

Η Γερμανική αγορά μοτοσικλετών παραμένει η μεγαλύτερη μεμονωμένη αγορά της BMW Motorrad. Με 14.461 παραδόσεις, η BMW Motorrad αύξησε τις πωλήσεις της κατά +4,9%, και παραμένει αδιαφιλονίκητος ηγέτης. Στις ΗΠΑ, η BMW Motorrad πέτυχε επιπλέον αύξηση 3,8% με 7.157 μονάδες το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

 

Η υγρόψυκτη R 1200 GS ενισχύει την πρωτοκαθεδρία της.

Τα μοντέλα της BMW Motorrad με το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων είναι κατά παράδοση αυτά της Σειράς R. Οι μοτοσικλέτες με τους χαρακτηριστικούς κινητήρες BMW boxer, συγκέντρωσαν μερίδιο πωλήσεων 49.240 μονάδων το πρώτο εξάμηνο του 2017. Οι δύο ταξιδιωτικές enduro R 1200 GS και GS Adventure είναι πρώτες στην κατάταξη των bestsellers της BMW Motorrad. Μόνο η R 1200 GS αύξησε τις πωλήσεις της κατά 17,3% με 17.159 μονάδες το πρώτο εξάμηνο του 2017 και κατάφερε να επεκτείνει την κυριαρχία της στην κατηγορία μεγάλων ταξιδιωτικών enduro.

Η σπορ BMW S Series με τις S 1000 RR Supersports Bike, S 1000 R Power Roadster και S 1000 XR Adventure Bike αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της γκάμας BMW Motorrad και για το 2017. Συνολικά, παραδόθηκαν 12.763 S μοντέλα σε όλο τον κόσμο.

Ένας ακόμα ουσιαστικός συντελεστής για την επιτυχία της BMW Motorrad τους πρώτους 6 μήνες της χρονιάς είναι η οικογένεια R NineT, τώρα με 5 μοντέλα. Το R NineT Urban GS, το πιο πρόσφατο μέλος της δημοφιλούς οικογένειας με την πλούσια κληρονομιά, λανσαρίστηκε με επιτυχία τον Ιούνιο.

Και άλλα εντυπωσιακά μοντέλα στο πρόγραμμα.

Ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον μοντέλο περιμένει ήδη στη γραμμή εκκίνησης με τη μορφή της G 310 GS. Πρωτίστως, η αγορά Ν. Αμερικής παρουσιάζει υψηλή ζήτηση για τη 310 GS. Το μικρότερο μέλος της οικογένειας GS χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευελιξία και στιβαρότητα που το κάνουν ιδανικό για συνθήκες πόλης και οδήγηση σε μη ασφάλτινες διαδρομές, εκτός αστικών περιοχών.

Η HP4 RACE θα διατίθεται από το Σεπτέμβριο. Το πλούσιο πακέτο προηγμένης τεχνολογίας, κορυφαίων συστημάτων από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μοναδικών ανθρακονημάτινων εξαρτημάτων, θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία. Η παραγωγή αυτής της ειδικής έκδοσης περιορίζεται στα 750 κομμάτια, κάτι που εγγυάται ένα κορυφαίο επίπεδο αποκλειστικότητας για τους ιδιοκτήτες της.

Με τον αθόρυβο 6-κύλινδρο κινητήρα της, η νέα K 1600 B ολοκληρώνει τη λίστα νέων μοντέλων για το 2017. Από τον Αύγουστο, οι Αμερικανοί πελάτες και από το Σεπτέμβριο, οι Ευρωπαίοι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία και τη συγκίνηση των 6 κυλίνδρων μιας αποκλειστικής bagger.

Περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες παρακολουθούν το παγκοσμίως μεγαλύτερο πάρτι της BMW Motorrad .

Πελάτες της BMW, φίλοι των δύο τροχών και επισκέπτες από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν για 17η φορά από τις 7 -9 Ιουλίου στις θρυλικές BMW Motorrad Days στο Garmisch-Partenkirchen, τη μεγαλύτερη εκδήλωση για το κοινό που διοργανώνει η BMW Motorrad. «Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πάνω από 40.000 φίλους και επισκέπτες που ήρθαν φέτος», δήλωσε ο Timo Resch, Επικεφαλής Πωλήσεων και Marketing της BMW Motorrad. Αυτοί μετέτρεψαν το Garmisch-Partenkirchen σε κέντρο της Κοινότητας BMW Motorrad για μία ακόμα φορά με τον απαράμιλλο ενθουσιασμό τους».

Εκτός από τα μοντέλα M.Y. 2018 της BMW Motorrad που ήδη παρουσιάστηκαν, οι BMW Motorrad Days ήταν αφιερωμένες στην παρουσίαση δύο ειδικών καινοτομιών. Ήταν η πρεμιέρα για τη σειρά BMW Motorrad Spezial και το νέο ειδικό εξοπλισμό Connectivity με οθόνη TFT.

 Η προϊοντική επίθεση συνεχίζεται.

Και το 2017, η BMW Motorrad συνεχίζει την προϊοντική της επέλαση με την πιο ποικίλη και ελκυστική γκάμα μοντέλων στην ιστορία της. Ο Timo Resch σχολιάζει σχετικά: «Με αύξηση 9,5 % μετά το πρώτο εξάμηνο, προοιωνίζεται νέο ρεκόρ πωλήσεων μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν θα χαλαρώσουμε στο μέλλον, και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να παραμείνουμε σημείο αναφοράς στην premium κατηγορία μοτοσικλετών.

 

BMW  Motorrad Hellas

Επόμενο άρθρο »

Βραβείο στην Piaggio Fast Forward (PFF),

« Προηγούμενο άρθρο

91 Trial Show LEFTERIS PIPPOS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Το περιοδικό μας
Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ GP ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ
  • 1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
  • 2. ΚΑΛΟ
  • 3. ΜΕΤΡΙΟ
  • 4. ΑΔΙΑΦΟΡΟ