• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα ΕΛΠΕ και η ΕΚΟ συγχαίρουν τα «χρυσά» παιδιά της Εθνικής Νέων
Δελτίο Τύπου
Νέα Αγοράς 26/07/2017 - 11:33

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η ΕΚΟ (επίσημος υποστηρικτής των εθνικών ομάδων μπάσκετ) συγχαίρουν τα «χρυσά» παιδιά της Εθνικής Νέων Ανδρών και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στο Πρωτάθλημα μπάσκετ U20.

Οι νέοι αθλητές, με το ταλέντο, το πάθος τους και τη συλλογική προσπάθεια, με τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών, χάρισαν στην Ελλάδα ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο που μας γέμισε χαρά, υπερηφάνεια και αισιοδοξία. Η διάκριση που απέσπασαν αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους, καθώς μαρτυρεί μια συντονισμένη, επίμονη και επίπονη προσπάθεια επίτευξης ενός υψηλού στόχου με ήθος και ιδανικά.

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να αντλούν ενέργεια από τις αρετές του αθλητισμού και τη χαρά της νίκης και να προοδεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Η δική μας συνεισφορά, ως Όμιλος ΕΛ.ΠΕ και ΕΚΟ, είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα το σύνολο των εθνικών ομάδων μπάσκετ, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα, συμβάλλοντας οικονομικά στη σημαντική τους προσπάθεια.

Ο Γενικός Διευθυντής της Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ, κύριος Ρομπέρτο Καραχάννας δήλωσε σχετικά με την επιτυχία της Εθνικής Νέων: «Πιστέψαμε πολύ στην ομάδα αυτή. Ήμασταν σίγουροι ότι θα διακριθεί και για αυτό το λόγο υποστηρίξαμε τη διοργάνωση ενισχύοντας παράλληλα την προβολή μας. Η δική μας συνεισφορά, είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα το σύνολο των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα. Τώρα, ευχόμαστε καλή επιτυχία και στην Εθνική μας Ομάδα Ανδρών Μπάσκετ στην προσπάθειά της για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το Σεπτέμβριο».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Vespa «Sei Giorni»

« Προηγούμενο άρθρο

Πάσα εισόδου στα paddocks από την AFAM & eXTra products

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα