• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σηκώνει τα χέρια ψηλά ο Vinales!
Δεν μπορώ να παλέψω για τον Τίτλο έτσι...
Νέα 14/08/2017 - 11:09

Η ατμόσφαιρα στο γκαράζ της Yamaha άλλαξε άρδην από τα θετικά σχόλια και την αισιοδοξία μετά το Brno, στην απογοήτευση μετά το GP της Αυστρίας.

 

Για μια ακόμη φορά φέτος, ο Maverick Vinales - μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα - δείχνει να παραιτείται και η ψυχολογία του να καταστρέφεται... τα λόγια του είναι χαρακτηριστικά.

 

«Από την αρχή δεν είχα πρόσφυση... δυστυχώς όταν είναι λίγη η μοτοσυκλέτα δεν δουλεύει. Δεν βρήκαμε λύσεις.... ήταν η πρώτη φορά φέτος που το λάστιχο μου γλιστρούσε».

 

Εν μέρει, τα λόγια του Ισπανού θυμίζουν την κατάσταση που βίωνε η M1 σε συνθήκες με περισσότερη ζέστη στα GP της Jerez και της Βαρκελώνης.

 

«Κάτι κάνουμε λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που. Τερματίζοντας 6ος σίγουρα δεν μπορώ να παλέψω για τον Τίτλο, μιας και όλα γίνονται πιο δύσκολα».

 

Ολοκληρώνοντας όμως τις δηλώσεις του, ο Ισπανός θέλησε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Ίσως πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο με το πλαίσιο. Όταν ήμουν πίσω από τον Pedrosa, είδα πόσο κερδίζει η Honda σε επιτάχυνση, σε σχέση με την M1».

 

«Άλλαξα το στυλ μου και προσαρμόστηκα στην Yamaha και πλέον δεν μπορώ να είμαι όσο επιθετικός ήμουν, ειδικά στα φρένα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Πλησιάζουμε

« Προηγούμενο άρθρο

Δυο τα προβλήματα για Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα