• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι διεθνείς μάχες του Γ.Περιστερά
Φωτογραφικό αφιέρωμα από το Πανευρωπαϊκό
Νέα 18/08/2017 - 16:20

Ο Γιάννης Περιστεράς #John41 όπως είδαμε πρόσφατα σε σχετικό άρθρο, έδωσε σκληρές μάχες στην πίστα Franciacorta της Ιταλίας στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος MiniGP και στους τρεις Αγώνες που έγιναν.

Οδήγησε την κούρσα μπροστά από ένα γκρουπ 7 ή 8 οδηγών που έμειναν 3 ή 4 στα τελευταία στάδια του κάθε Αγώνα, αλλά πάντα με το συναγωνισμό να παίζεται στα εκατοστά του δευτερολέπτου. Κάτι σαν Moto3 δηλαδή!

Εκεί που εντυπωσιάζει ο 12χρονος Έλληνας πιλότος είναι στις λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα στην φωτογραφία που ακολουθεί τον Alessandro Zanca (19), ο Γιάννης περνάει πάνω από το κερμπ της εσωτερικής πλαγιασμένος, θυμίζοντάς μας επίπεδο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Επίσης στην φωτογραφία που είναι μπροστά από τον Andrea Giombini (8) φάινεται πόσο ο δικός μας οδηγός περνάει οριακά δίπλα στην άσπρη γραμμή με φουλ πλάγιασμα, τη στιγμή που ο Ιταλός οδηγός είναι τουλάχιστον 10 εκατοστά πιο “ανοικτός”. Αυτές είναι οι μικρές διαφορές που δείχνουν το σωστό δρόμο που έχει πάρει το “Περιστεράκι” και εδώ πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα των ανθρώπων που δουλεύει πίσω από αυτήν την επιτυχία! 

 

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Lausitzring: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Lausitzring ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα