• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone MotoGP: ΕΔ1
Τρεις κατασκευαστές μπροστά, 1ος ο Vinales
Νέα 25/08/2017 - 14:25

Ένα σημαντικό προβάδισμα πήρε ο Maverick Vinales στο τέλος των ΕΔ1 στην πίστα του Silverstone, όπου πέρυσι έπαιρνε την παρθενική του νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Ισπανός άσος έβαλε ένα καινούργιο μαλακό ελαστικό στο τέλος κι έγραψε το 2:02,130 αφήνοντας για μισό δευτερόλεπτο πίσω του την Ducati του Jorge Lorenzo.

 

Ο Ισπανός των κόκκινων, όπως και ο Dovi άλλωστε, δεν ήταν στις πρώτες θέσεις καθώς πλησίαζε το τέλος του πρώτου 45λεπτου στην Αγγλία.

 

Στο τέλος όμως ο Lorenzo έβαλε κι αυτός το μαλακό ελαστικό που τον βοήθησε ν’ ανέβει στη δεύτερη θέση και ν’ αφήσει πίσω του τον Cal Crutchlow.

 

Ο Βρετανός έδειξε πολύ καλά στοιχεία με το ξεκίνημα του 12ου Γύρου και θα θέλει να βρεθεί και πάλι στο βάθρο μέσα στην πατρίδα του, όπως έκανε πέρυσι.

 

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Marc Marquez που κράτησε πίσω του τον Valentino Rossi που είχε θριαμβεύσει στο βρόχινο αγώνα του Silverstone το 2015.

 

Καλή έκτη θέση για τον Alvaro Bautista που θα γιορτάσει τα 250 GP την Κυριακή. Πίσω του πήραν θέση οι Johann Zarco και Aleix Espargaro.

 

Με μια ένατη θέση ξεκίνησα τον εντός έδρας αγώνα του ο Scott Redding που κέρδισε για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου τον Andrea Dovizioso.

 

Ο Lowes ήταν ο μοναδικός που έπεσε στη γεμάτη σαμαράκια πίστα, ενώ ο Danilo Petrucci είχε τεχνικά προβλήματα κι έμεινε 19ος.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα