• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ωραία έκπληξη
Αλλά δεν έχω αλλάξει γνώμη!
Νέα 25/08/2017 - 21:37

Πριν μπει στην πίστα ήταν απαισιόδοξος, ωστόσο η σημερινή του παρουσία ήταν πάρα πολύ καλή.

 

Ο Valentino Rossi κατάφερε να ξεπεράσει και τα προβλήματα με το στομάχι του και τη ναυτία που ένοιωθε από χτες και ανέβηκε σήμερα στη 2η θέση.

 

«Με τις ίδιες ρυθμίσεις που είχαμε στην Αυστρία, εδώ είμαστε γρήγοροι. Έτσι γίνεται φέτος. Σε κάποιες πίστες δεν έχεις τη σωστή αίσθηση και σε άλλες πας καλά».

 

Το Silverstone ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Ωστόσο παρά τη θετική του σημερινή παρουσία, ο Rossi δεν έχει αλλάξει γνώμη γι’ αυτά που έλεγε περί Τίτλου.

 

«Ρεαλιστικά το να καλύψουμε 33β από τον Marc που έχει 2 στις 3 νίκες ενώ εμείς δεν ήμασταν καν στο βάθρο, είναι κάτι δύσκολο».

 

«Βασικός μου στόχος είναι να οδηγώ καλά και να είμαι ανταγωνιστικός. Ξέρω ότι μένουν ακόμα πολλοί αγώνες και πολλά μπορούν να συμβούν».

 

Σήμερα έκανε το πρώτο βήμα για την αντεπίθεσή του.

 

«Από τη μια μας βοήθησε το τεστ στο Misano που δουλέψαμε στα ηλεκτρονικά και από την άλλη η Μ1 δουλεύει καλά εδώ. Ο ήλιος ήταν έκπληξη για όλους».

 

Στις υπέροχες συνθήκες της πίστας, ο Vale δούλεψε με την ομάδα του με προοπτική για τον αγώνα της Κυριακής.

 

«Ξεκίνησα καλά κι αυτό μου επέτρεψε να δουλέψω στις λεπτομέρειες. Έκανα 13-14 γύρους με το μεσαίο και το σκληρό πίσω ελαστικό».

 

«Είχα καλή αίσθηση. Ξέρω ότι άλλοι έβαλαν το μαλακό και θεωρώ ότι και οι τρεις επιλογές παίζουν. Το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε μέχρι την Κυριακή».

 

Ποιοί είναι οι ταχύτεροι κατά τη γνώμη του;

 

«Οι Marquez και Crutchlow. Εγώ κι ο Vinales είμαστε μερικά δέκατα πιο πίσω. Ο Pedrosa είναι ακόμα πιο πίσω, αλλά δεν τα πάει άσχημα».

 

«Δεν έχω ακόμα γνώμη για τους Dovizioso και Lorenzo. Ίσως είναι μερικά δέκατα πίσω, αλλά θα μας προλάβουν».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Φανταστική Παρασκευή!

« Προηγούμενο άρθρο

Με τον εαυτό του τα βάζει ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα