• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
21ος Αγώνας - GP Πορτογαλίας (Portimao)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τριετές συμβόλαιο η Ταϊλάνδη
Ανακοινώνεται αυτή την εβδομάδα
Νέα 29/08/2017 - 11:41

Η Buriram της Ταϊλάνδης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Dorna για να μπει στο Ημερολόγιο Αγώνων του MotoGP από το 2018.

 

Είναι μια αναμενόμενη εξέλιξη που απλά καθυστέρησε για λίγο, μιας και υπήρξαν κάποια προβλήματα με χορηγούς.

 

Όμως πλέον όλα έχουν ξεπεραστεί και ο Carmelo Ezpeleta, ο CEO της Dorna, θα ταξιδέψει στην Bangkok αυτή την εβδομάδα για να υπογραφεί το συμβόλαιο.

 

Έτσι, τη νέα χρονιά θα έχουμε 19 αγώνες στο σύνολο.

 

Θεωρείται μάλλον βέβαιο ότι η Buriram θα τοποθετηθεί στο τέλος της χρονιάς, μαζί με τους τρεις συνεχόμενους Γύρους του Οκτωβρίου.

 

Από τη νέα σεζόν όμως, θα σπάσει αυτή η τριάδα και θα έχουμε δυο συνεχόμενους Γύρους, διάλειμμα μιας εβδομάδας και μετά τους άλλους δυο.

 

Οι ομάδες και οι οδηγοί θα πάρουν μια πρώτη γεύση της πίστας τον Φλεβάρη του 2018, καθώς έχει ανακοινωθεί ότι εκεί θα γίνουν χειμερινές δοκιμές.

 

Τέλος, να θυμίσουμε ότι και η Φιλανδία θα έχει δικό της Grand Prix από το 2019, κάτι που σημαίνει ότι από εκείνη τη χρονιά θα έχουμε Πρωτάθλημα 20 Αγώνων.

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Σαν το σκύλο με τη γάτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Δεν το είχα στο τέλος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η DUCATI ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 19 ΝΙΚΕΣ ΤΟ 2025;
  • ΝΑΙ, ΘΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΕΚΟΡ ΝΙΚΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, APRILIA KAI KTM ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ MARC MARQUEZ ΑΝΤΙΠΑΛΟ