• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Πτώσεις μέχρι στιγμής
Ο Navarro πρώτος στη σχετική λίστα
Νέα 12/09/2017 - 17:21

Με αφορμή τις πάρα πολλές πτώσεις στο Misano (βλ. περισσότερα εδώ) συγκεντρώσαμε τα μέχρι στιγμής στοιχεία των πτώσεων για κάθε κατηγορία.

 

Μετά την Moto3, συνεχίζουμε με το Πρωτάθλημα της Moto2 για να δούμε ποιοι οδηγοί του είναι πιο επιρρεπείς στις πτώσεις.

 

Να σημειωθεί ότι η Moto2 είναι η κατηγορία με τις περισσότερες πτώσεις μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Οι οδηγοί της έχουν συνολικά 295.

 

Όπως και στην Moto3, έτσι και στη μεσαία κατηγορία ένας νεοφερμένος είναι αυτός που έχει την πρώτη θέση στις πτώσεις μέχρι στιγμής.

 

Πρόκειται για τον Jorge Navarro, με τον Ισπανό άσο της ομάδας του Gresini να έχει φτάσει τις 20 πτώσεις στο Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

 

Στη δεύτερη θέση, με 15 συνολικά πτώσεις, είναι ο έμπειρος στην κατηγορία Sandro Cortese, ενώ με 14 ακολουθεί ένας από τους πιο έμπειρους οδηγούς της κατηγορίας, ο Simone Corsi.

 

Δυο οδηγοί έπονται με 13 πτώσεις, ο Tetsuta Nagashima και ο Axel Pons ενώ πέντε έχουν από 12: Baldassarri, Gardner, Lecuona, Mackenzie και Pasini.

 

Με διψήφιο αριθμό πτώσεων είναι και οι Alex Marquez (11), Xavi Vierge (11) και Luca Marini (10).

 

Την περσινή σεζόν, από τους αναβάτες που έχουν μείνει στην κατηγορία, ο Axel Pons ήταν «πρωταθλητής» στις πτώσεις με 21 στο σύνολο.

 

Μάλιστα ο Ισπανός έχει - με διαφορά - τις περισσότερες πτώσεις από κάθε άλλον (140 συνολικά, 20 κατά μέσο όρο) από το 2011, όταν ξεκίνησε επίσημα η καταγραφή των πτώσεων.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Πτώσεις μέχρι στιγμής

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Ο καλύτερος rookie...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα