• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Τίποτα στην τύχη!
Ο Stoner στην Valencia για δοκιμές
Νέα 18/09/2017 - 17:22

Στην Valencia για δοκιμές βρίσκεται ο Casey Stoner και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, αυτό θα είναι το τελευταίο του φετινό τεστ με τους κόκκινους.

 

Ο Αυστραλός άσος είναι στην πίστα Ricardo Tormo από σήμερα το πρωί, ενώ θα ξαναμπεί σε αυτή και την Τετάρτη, με την πειραματική Ducati Desmosedici.

 

Μάλιστα ο Stoner είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει - για πρώτη φορά - και να πει τη δική του γνώμη για το aero fairing της Ducati.

 

Σ’ αυτό το τόσο αμφίρροπο και ανατρεπτικό φετινό Πρωτάθλημα, οι κόκκινοι φαίνεται ότι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

 

Ο Casey Stoner θα είναι στην Valencia και για να βοηθήσει στο βασικό set-up της Desmosedici για τον καθοριστικής σημασίας τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

 

Φυσικά αυτό το βασικό set-up, με τις απαραίτητες αλλαγές, δεν αποκλείεται να χρησιμεύσει στο δίδυμο της ομάδας και για τους επερχόμενους αγώνες.

 

Την Τρίτη στην πίστα θα είναι ο Michele Pirro, ο coach του Jorge Lorenzo που έκανε πολύ ωραίο αγώνα στο Misano και τερμάτισε στην 5η θέση.

 

Την επόμενη φορά που ο Stoner θα μπει στην πίστα, θα είναι στα τέλη Ιανουαρίου στις επίσημες δοκιμές του Πρωταθλήματος στην Sepang της Μαλαισίας.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi στην πίστα;

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi και Team Snipers

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα