• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μπήκε στην πίστα ο Vale!
Αποφασίζει για Aragon μέχρι αύριο!
Νέα 19/09/2017 - 10:12

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στην περίπτωση του Valentino Rossi, η δύναμη της θέλησης του οποίου να επιστρέψει στη δράση είναι τεράστια!

 

Πριν λίγες ώρες γράφαμε για τις φήμες που ήθελαν τον Rossi να μπαίνει στην πίστα του Misano με την προσωπική του R1 για να δοκιμάσει το πόδι του.

 

Ο Valentino όμως δεν περίμενε μέχρι σήμερα, αλλά μπήκε στην πίστα αργά χτες το απόγευμα για να κάνει μόλις 4 γύρους, πριν αρχίσει να βρέχει (η φωτό είναι από το 2010 όταν είχε ίδιο σπάσιμο στο πόδι).

 

Το ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ότι ο Vale θ’ αποφασίσει για το αν θα είναι στην Aragon αύριο!

 

Δηλαδή ο Ιταλός άσος θέλει να επιστρέψει στη δράση και στις πίστες του Παγκοσμίου, μόλις 22 ημέρες μετά το σπάσιμο του δεξιού του ποδιού!

 

Όλα τα παραπάνω δεν είναι πλέον φήμες, καθώς η ίδια η Yamaha τα επιβεβαίωσε βγάζοντας σχετικό δελτίο τύπου, αργά χτες το βράδυ.

 

«Καθώς ο καιρός διέκοψε τους γύρους που έκανε ο Rossi στην πίστα του Misano, η αξιολόγηση της φυσικής κατάστασής του δεν ήταν ολοκληρωμένη».

 

«Θ’ αποφασίσει μέχρι την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, για το αν θα επιχειρήσει να πάρει μέρος στο GP της Aragon».

 

Αν τελικά το αποφασίσει, τότε θα μπει στην Ισπανική πίστα την Παρασκευή για να δοκιμάσει το πόδι του στις ΕΔ1!

 

Σ’ ένα Πρωτάθλημα που όλα είναι ανοιχτά, μια απόφαση επιστροφής για τον Rossi - με ό,τι συνεπάγεται από πλευράς ρίσκου - σημαίνει ότι ο Vale δεν πιστεύει ότι η υπόθεση Τίτλος είναι χαμένη!

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Λάθος της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Όλα ανοιχτά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα