• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στη μνήμη του Angel Nieto
Πλήθος κόσμου στους δρόμους της Μαδρίτης
Νέα 19/09/2017 - 12:14

Οι δρόμοι της Μαδρίτης γέμισαν με μοτοσυκλέτες και φιλάθλους το Σάββατο που μας πέρασε, στη μνήμη του μεγάλου Angel Nieto.

 

Αρχικά είχε προγραμματιστεί μια τελετή σε κλειστό κύκλο και στη συνέχεια η δρόμοι της Μαδρίτης πλημμύρισαν, καθώς υπολογίστηκαν σε πάνω από 50,000 όσοι έδωσαν το παρόν.

 

Οι περισσότεροι οδήγησαν μαζί μέχρι την πίστα Jarama κι εκεί έγινε ένα γύρος προς τιμή του Ισπανού Θρύλου, του Angel Nieto.

 

Αρκετά γνωστά πρόσωπα από το MotoGP έδωσαν το παρόν στην τελετή, συμπεριλαμβανομένων των Marquez, Lorenzo, Pedrosa, Vinales, Gibernau, Capirossi και Agostini.

 

Ο δήμαρχος της Μαδρίτης παρέδωσε και μια ειδική πλακέτα προς τιμή του Nieto, στη μνήμη του αδικοχαμένου Ισπανού 12+1 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

Η επόμενη στάση έγινε στο Santiago Bernabeu, όπου η οικογένεια του Nieto ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ έξω από το γήπεδο ακούγονταν burnouts και γκαζιές στο τέρμα.

 

Μετά οι περισσότερες μοτοσυκλέτες άρχισαν να κατευθύνονται προς τη Jarama, όπου οι Pablo και Gelere Nieto έκαναν ένα γύρο στην πίστα, οδηγώντας δυο από τις μοτοσυκλέτες του πατέρα τους.

 

Σ’ αυτό το γύρο, όλοι οι μοτοσυκλετιστές σταμάτησαν στη στροφή «Angel Nieto» και απέτισαν και πάλι φόρο τιμής τοποθετώντας λουλούδια στο άγαλμα του Ισπανού Θρύλου.

Επόμενο άρθρο »

Jarvis: Είναι δύσκολο

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Λάθος της Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα