• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Η συνέντευξη τύπου
Με παρόντα τον Valentino Rossi!
Νέα 21/09/2017 - 20:10

Το μεγάλο νέο για την αυριανή ημέρα είναι η επιστροφή του Valentino Rossi στη δράση και η είσοδός του στις ΕΔ1, μόλις 22 ημέρες μετά το σπάσιμο του ποδιού του.

 

Στη συνέντευξη τύπου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, ο Ιταλός άσος της Movistar Yamaha έδωσε το παρόν, ανάμεσα στους άλλους συναθλητές του.

 

Πρώτος πήρε το λόγο ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία, Marc Marquez. «Η μάχη έχει ανάψει! Έχουμε τους ίδιους βαθμούς με τον Dovi, ο Vinales είναι κοντά κι επέστρεψε ο Rossi, ενώ ο Dani δεν απέχει πολύ».

 

«Θα πιέζουμε μέχρι τέλος και τώρα εδώ, στην Aragon, σε μια από τις αγαπημένες μου πίστες, θα παλέψουμε για τη νίκη την Κυριακή».

 

«Το καλό για εμένα είναι ότι νοιώθω καλά με τη μοτοσυκλέτα σε διαφορετικές συνθήκες και σε διαφορετικές πίστες. Θα πιέζουμε αλλά χωρίς λάθη, διότι αν κάνεις το λάθος τώρα, είναι καταστροφή».

 

Έτοιμος να δώσει το 100% στους τελευταίους αγώνες είναι και ο Andrea Dovizioso, ο οποίος ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Marquez.

 

«Θέλω να δω αύριο σε τι επίπεδο θα είμαστε. Πέρυσι ήταν καταστροφή η παρουσία μας εδώ, αλλά στα ελεύθερα τα πήγαμε καλά. Εδώ πέρυσι αλλάξαμε την ισορροπία της μοτοσυκλέτας κι από τότε νοιώθουμε πολύ καλύτερα».

 

«Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, αλλά πιστεύω ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Εδώ είναι δυνατοί, αλλά έχουμε κι εμείς τα χαρτιά μας».

 

«Όταν νοιώθεις καλά είναι σημαντικό να πιέζεις, αλλά όταν δεν νοιώθεις είναι χαζό να το κάνεις. Αυτό πιστεύω και δεν είναι ότι σκέφτομαι το Πρωτάθλημα. Αυτό έκανα στο Misano».

 

«Η Aragon δεν ταιριάζει και πολύ στο στυλ μου, αλλά σ’ αυτό το Πρωτάθλημα αυτό δεν μετράει πολύ. Αυτό που μετρά είναι πως δουλεύεις με τα ελαστικά και τη μοτοσυκλέτα».

 

«Είμαι έτοιμος για μάχη. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε».

 

Πεπεισμένος ότι θα κάνει ένα καλό Σ/Κ μέσα στην πατρίδα του είναι ο Maverick Vinales, ο τρίτος στη βαθμολογία και μόλις 16β πίσω από τους Marquez/Dovi.

 

«Είμαστε πολύ κοντά κι έτσι θα είναι μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Στο Misano κάναμε ένα καλό βήμα και το καλύτερο που μπορούσαμε στη βροχή».

 

«Εδώ πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στο στεγνό ένοιωθα καλά εκεί και η μοτοσυκλέτα δούλευε καλά. Πέρυσι ένοιωθα καλά εδώ. Η Aragon είναι καλή για το στυλ μου κι αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ένα καλό Σ/Κ».

 

Επόμενος ήταν ο Valentino Rossi, ο οποίος πήρε σήμερα το πράσινο φως για να μπει στην πίστα αύριο για τις ΕΔ1.

 

«Πρώτα-πρώτα είμαι χαρούμενος που θα προσπαθήσω. Πρέπει να καταλάβω την αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα MotoGP, που είναι διαφορετική».

 

«Σε γενικές γραμμές δεν πονάω πολύ. Θα πρέπει να περιμένουμε αύριο για να δούμε αν θα είμαστε σε θέση ν’ αγωνιστούμε σε καλό επίπεδο».

 

«Πρέπει να δούμε τι γίνεται με το πόδι σε κάθε στιγμή. Ήμουν τυχερός διότι είχα έναν πάρα πολύ καλό γιατρό».

 

«Στην αρχή σκεφτόμουν το Motegi, αλλά ημέρα με την ημέρα πήγαινα καλύτερα και βελτιωνόμουν ενώ δεν πόναγα πολύ. Είναι σημαντικό να επιστρέψω όσο το δυνατόν νωρίτερα και γι’ αυτό θα προσπαθήσω».

 

Ο τελευταίος από τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας στη συνέντευξη, ήταν ο Danilo Petrucci που προέρχεται από μια δυνατή εμφάνιση και το βάθρο στο Misano.

 

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και δεν παλεύουμε για το Πρωτάθλημα κι έτσι δεν έχω πίεση. Ο μόνος στόχος είναι να είμαι ο καλύτερος δορυφορικός».

 

«Έχουμε ακόμα 5 αγώνες και ξέρουμε ότι η μοτοσυκλέτα είναι καλή παντού. Η Aragon μ’ αρέσει αλλά το θέμα μου είναι να κρατάω πίσω λάστιχο στον αγώνα».

 

«Θα είναι σημαντικό, αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί στο Misano... γιατί όχι κι εδώ; Είναι θετικό κι ειδικά ενώ έπονται τρεις αγώνες στη σειρά».

Επόμενο άρθρο »

Aragon MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

1η και 2η θέση στο βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα