• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
“Πολύ υπερήφανος” ο Rossi!
Με την ηρωική 5η θέση του
Νέα 24/09/2017 - 22:58

Ο Valentino Rossi ήταν πολύ υπερήφανος μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, που κατάφερε και τερμάτισε μέσα στην πεντάδα.

 

Παρά τα προβλήματα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό (έκαναν την επανεμφάνισή τους) και την αναμενόμενη κούραση, ο Rossi κρατήθηκε στους πέντε πρώτους.

 

Ήταν μια μεγαλειώδης παρουσία του 38χρονου άσου, ο οποίος πριν από μια εβδομάδα περίπου δεν ήταν σίγουρος αν θα μπορέσει να κάνει το ταξίδι στην Aragon.

 

«Είμαι πολύ υπερήφανος, διότι πριν μια εβδομάδα δεν ήξερα αν θ’ αγωνιστώ. Δουλέψαμε όμως καλά και κάναμε τις σωστές επιλογές».

 

«Ίσως να ρισκάραμε λίγο, αλλά δεν ήθελα να χάσω κι άλλον αγώνα επειδή όσο περισσότερους χάνεις, τόσο πιο πολύ αργείς να επιστρέψεις στο επίπεδό σου».

 

«Όλο το Σ/Κ ένοιωθα καλά, όχι στο 100% μιας και πονούσα, αλλά οδηγούσα καλά. Η πρώτη σειρά χτες ήταν καταπληκτική και ήξερα ότι σήμερα θα ήταν πιο δύσκολα».

 

«Όμως ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας. Στους πρώτους γύρους ήμουν δυνατός. Ήξερα ότι στο δεύτερο μισό θα υπέφερα. Ήμουν περισσότερο κουρασμένος απ’ ότι συνήθως και πονούσα».

 

«Επίσης υποφέραμε και με τη φθορά του πίσω ελαστικού. Πάντως ήταν καλή μάχη και ειλικρινά δεν περίμενα να είμαι στην πεντάδα. Ήταν πολύ καλό».

 

Σε  μια αποστροφή του λόγου του αναφέρεται και στον τραυματισμό του πριν από ένα μήνα περίπου, στα τέλη Αυγούστου.

 

«Ήμουν αναστατωμένος από την πρώτη στιγμή, ειδικά που δεν μπορούσα να είμαι στο Misano. Ήθελα να παλέψω για τον Τίτλο μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς αυτά συμβαίνουν».

 

Ο Rossi οδήγησε και πάλι με το πλαίσιο του 2018, το οποίο είχε στη διάθεσή του στο Silverstone όταν - μαζί με τον Vinales - ανέβαιναν στο βάθρο των νικητών.

 

Εκεί φάνηκε ότι λύθηκε και το πρόβλημα της M1 στο δεύτερο μισό του αγώνα, ωστόσο και πάλι το πρόβλημα αυτό επανήλθε στο προσκήνιο στην Aragon.

 

«Είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δυστυχώς ακόμα υποφέρουμε από την υπερβολική φθορά του πίσω ελαστικού. Το δεύτερο μισό του αγώνα είναι πρόβλημα».

 

«Σίγουρα αν ήμουν τελείως καλά θα έφτανα στον τερματισμό νωρίτερα, όμως το πρόβλημα παραμένει. Η Honda και η Yamaha είναι καλύτεροι από εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε».

 

Τώρα ο Rossi έχει δυο εβδομάδες να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τον πρώτο από τους 3 συνεχόμενους Γύρους του Οκτωβρίου.

 

«Σίγουρα δεν θα είμαι 100% έτοιμος στο Motegi, αλλά νομίζω ότι μπορώ να φτάσω εκεί σε καλή κατάσταση».

 

«Θα έχουμε τρεις συνεχόμενους αγώνες που θα πιεστεί πολύ το σώμα και το πόδι μου, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε σε καλό επίπεδο».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa εναντίον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: 16 βαθμούς πίσω;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα