• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξελίσσοντας την GSX-RR του ‘18
Στο διήμερο ιδιωτικό τεστ της Suzuki
Νέα 28/09/2017 - 11:20

Δυο ημέρες ιδιωτικών δοκιμών στην πίστα της Aragon έκανε η ομάδα της Suzuki, μετά την 12η θέση του Iannone στον αγώνα και την 17η του Rins.

 

Ο καιρός ήταν καλός και το δίδυμο της ομάδας δοκίμασε αρκετά νέα εξαρτήματα για το 2018, συμπεριλαμβανομένου κι ενός νέου πλαισίου.

 

Παράλληλα έκαναν και πειραματισμούς με το set-up των μοτοσυκλετών τους, ενόψει των τριών συνεχόμενων Γύρων του Οκτωβρίου.

 

Ο Andrea Iannone έκανε συνολικά 170 γύρους και ο Alex Rins 142! Φυσικά η Suzuki δεν άφησε να διαρρεύσουν χρόνοι.

 

«Ήταν σημαντικό να βρούμε λίγο χρόνο χωρίς πίεση και να δούμε κάποια πράγματα που είχαμε δοκιμάσει στο παρελθόν», τονίζει ο Davide Brivio.

 

«Ο καιρός ήταν καλός και δοκιμάσαμε κάποιες ρυθμίσεις για τους εναπομείναντες αγώνες, αλλά και εξαρτήματα για τη μοτοσυκλέτα του ’18 που θέλουμε να έχουμε έτοιμη στην Valencia».

 

«Δεν θα είναι μια εντελώς καινούργια μοτοσυκλέτα, αλλά μια εξέλιξη της τωρινής GSX-RR. Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα γι’ αυτή και δώσαμε καλή πληροφόρηση στους μηχανικούς».

 

«Θα έλεγα ότι δουλέψαμε με το ένα μάτι στο τέλος αυτής της σεζόν και με το άλλο στο 2018».

 

«Ήταν σημαντικό τεστ και για τους οδηγούς, με τον Alex να αποκτά μεγαλύτερη εμπειρία με τη μοτοσυκλέτα και με τον Andrea να βελτιώνει την αίσθησή του».

 

Η Suzuki διανύει μια απογοητευτική σεζόν φέτος και είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι, το ίδιο διάστημα είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 155 βαθμούς, ενώ τώρα έχει μείνει μόλις στους 64.

Επόμενο άρθρο »

Ελπίζει να επιστρέψει ο Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

Από την Honda σε... τρακτέρ!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα