• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H MV Agusta στην Moto2!
Από το 2018 με την Forward Racing
Νέα 04/10/2017 - 19:16

Σε συζητήσεις βρίσκεται η Forward Racing του Giovanni Cuzari και η MV Agusta, ώστε να επιστρέψει η τελευταία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Τα νέα έρχονται από την Ιταλία και αφορούν στην επόμενη σεζόν και στο Πρωτάθλημα της Moto2, με τη συμφωνία να είναι σε καλό δρόμο.

 

Αν αυτή επιτευχθεί, θα έχουμε την παρουσία ακόμα ενός διαφορετικού πλαισίου, μετά την πρόσφατη προσθήκη της NTS στο Πρωτάθλημα του ’18.

 

Η Forwad Racing μάλιστα, δεν θα αγωνίζεται μόνο με πλαίσιο της MV Agusta, αλλά θα έχει ενεργό ρόλο και στην εξέλιξη, δουλεύοντας από κοντά με το Αγωνιστικό Τμήμα!

 

Για να καταλάβει κανείς το πόσο σημαντικό είναι αυτό το νέο, αρκεί να θυμίσουμε ότι μιλάμε για έναν κατασκευαστή που έχει 37 Τίτλους Κατασκευαστών, 38 Αναβατών και 275 νίκες!

 

Όλα τα παραπάνω στις κατηγορίες 125cc, 250cc, 350cc και 500cc και στο χρονικό διάστημα από το 1952 μέχρι το 1967.

 

Η τελευταία της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήρθε το 1976 στο Nurburgring με τον διασημότερο αναβάτη της, τον Giacomo Agostini.

 

Πρόσφατα μάλιστα, στο GP του Misano, η Forward Racing είχε βάψει τις μοτοσυκλέτες της στα χρώματα της MV Agusta του Ago (φωτό).

 

Ο κατασκευαστής επέστρεψε στα SBK το 2013 κι έχει κάνει αισθητή την παρουσία του με αναβάτη τον Leon Camier, παρά τα αρκετά προβλήματα αξιοπιστίας.

 

Επιπλέον, η MG Agusta πήρε νίκες και στην κατηγορία Supersport των SBK το 2014, με οδηγό τον Γάλλο Jules Cluzel.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Φρένο στον αντίχειρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Marc VDS: Σκέψεις γι’ αντικαταστάτη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα