• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Όλα ανοιχτά στην Honda!
Ποιό θα είναι το δίδυμό της το 2018;
Νέα 05/10/2017 - 14:33

Στο MotoGP δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία - πέρα από την περίπτωση του Smith - για τους οδηγούς της νέας σεζόν, το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και στην περίπτωση των SBK-Motul.

 

Οι μεταγραφές στο δεύτερο τη τάξει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κινούνται με αργούς ρυθμούς κι εδώ θ’ ασχοληθούμε με την ομάδα της Honda.

 

Μόλις πρόσφατα ο Stefan Bradl τραυματίστηκε (στο Portimao) και όπως αποδείχτηκε ήταν σοβαρότερα απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, με αποτέλεσμα να χάσει την υπόλοιπη σεζόν.

 

Η ομάδα πρέπει να αποφασίσει με ποιους δυο αναβάτες θα είναι στους τέσσερεις τελευταίους αγώνες, σε Jerez και Qatar. Ωστόσο πρέπει ν’ αποφασίσει και για το 2018!

 

Η θέση του Stefan Bradl - το συμβόλαιο του οποίου λήγει φέτος - δεν είναι σίγουρη και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από την Honda.

 

Για την Fireblade έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, όπως η περίπτωση του Leon Camier που εντυπωσιάζει με την MV Agusta στο Πρωτάθλημα.

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Loris Baz που θα ήταν επίσης μια πολύ καλή εναλλακτική για την ομάδα, με τον Γάλλο να είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει στα SBK-Motul.

 

Πριν καιρό είχε ακουστεί και το όνομα του Sandro Cortese, του Γερμανού άσου της Moto2, τη θέση του οποίου στην Dynavolt παίρνει ο Xavi Vierge.

 

Τέλος, η πολύ καλή 8η θέση που πήρε ο Davide Giugliano στον 1ο αγώνα του Magny-Cours (ήταν 11ος στο 2ο) θέτει ως υποψήφιο και τον Ιταλό άσο.

Επόμενο άρθρο »

2018: Ο Lorenzo μπορεί τον Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Επιστρέφει ο Guintoli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα