• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Η συνέντευξη τύπου
Σκέψεις Τίτλου από τους πρωταγωνιστές
Νέα 12/10/2017 - 14:26

Με τέσσερεις Γύρους ν’ απομένουν για το τέλος και μόλις 28β να χωρίζουν τους πρώτους τρεις στη βαθμολογία (ή 56β τους πρώτους 5), όλα είναι ανοιχτά!

 

Στις μάχες για τον Τίτλο επικεντρώθηκαν και οι οδηγοί που κλήθηκαν στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο Motegi.

 

Πρώτος μίλησε ο Marc Marquez: «Όλη τη χρονιά φέτος φτάνουμε εδώ και δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος την Κυριακή».

 

«Ποτέ δεν ξέρεις κι έτσι πρέπει να δουλέψεις για να βρεις τη σωστή βάση και την Κυριακή θα δεις που μπορείς να είσαι».

 

Μπορεί το Πρωτάθλημα να είναι απρόβλεπτο, ωστόσο - με βάσει τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του - δεν είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς ότι ο Marc μπορεί να είναι στο βάθρο την Κυριακή.

 

«Νοιώθω καλά με τη μοτοσυκλέτα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν καλά, αλλά κάθε αγώνας είναι διαφορετικός».

 

«Πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία και να κάνουμε την ίδια δουλειά. Αυτοί οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί και θα βάλουμε τα δυνατά μας».

 

Ο λόγος στη συνέχεια πέρασε στον Andrea Dovizioso. «Είναι δύσκολο να τα βάζεις με αυτούς, αλλά αφού είμαι εδώ σημαίνει ότι έχω κάποιους άσους στο μανίκι μου».

 

«Ευτυχώς έχω εμπειρία, αν και δυστυχώς αυτό συμβαίνει επειδή είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία! Αυτή όμως με βοήθησε να είμαι γρήγορος σε διαφορετικές συνθήκες».

 

«Είμαι ήρεμος. Ξέρω καλά τι έχουμε κάνει φέτος. Τα έχουμε κάνει όλα σχεδόν τέλεια. Είμαστε στο τέλος και παλεύουμε με αυτούς τους δυο εξαιρετικούς αναβάτες για τον Τίτλο. Αυτό σημαίνει ότι τα έχουμε πάει πολύ καλά».

 

«Όλοι θα επιτεθούν, αλλά ακόμα έχουμε αρκετούς βαθμούς διαθέσιμους και τα πάντα μπορούν να συμβούν».

 

«Θα είναι σημαντικοί αυτοί οι τρεις αγώνες στη σειρά. Το Πρωτάθλημα είναι σφιχτό και οι τρεις μας έχουμε πολλές ελπίδες για τον Τίτλο και επομένως είναι εύκολο όλα ν’ αλλάζουν από αγώνα σε αγώνα».

 

Από την πλευρά του ο Maverick Vinales είχε κάτι παραπάνω να πει και δεν έμεινε μόνο στο πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι τρεις συνεχόμενοι Γύροι στην Ανατολή.

 

«Προτιμώ τρεις αγώνες στη σειρά», σχολίασε. «Πάντα ήμουν δυνατός σ’ αυτό το διάστημα. Έχω πιο πολλά θετικά αποτελέσματα σε Μαλαισία και Αυστραλία, αλλά η μοτοσυκλέτα μας δουλεύει καλά σ’ αυτούς τους αγώνες».

 

Ο Vinales είπε ότι θα πιέσει, ωστόσο ο βροχερός καιρός που προβλέπεται για το Motegi αυτό το Σ/Κ, οπωσδήποτε θα προβληματίζει τον Ισπανό άσο της Yamaha.

 

«Προσπαθούμε, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και νομίζω ότι είμαστε δυνατοί».

 

«Φυσικά έχουμε δουλειά να κάνουμε για τον αγώνα, αλλά μ’ αρέσει εδώ η πίστα. Πέρυσι ένοιωθα καλά, ειδικά στον αγώνα κι ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Θα πιέσω στο 100%».

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin στο Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

100αρίζει ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα