• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: ΕΔ2
Κράτησε την 1η θέση ο Nakagami
Νέα 20/10/2017 - 03:36

Ο Takaaki Nakagami κράτησε την πρώτη του θέση με το τέλος των ΕΔ2 της μεσαίας κατηγορίας, όπου είχαμε πολλές πτώσεις και κόκκινη σημαία.

 

Στα μισά περίπου των δεύτερων ελεύθερων, άρχισαν να πέφτουν ο ένας οδηγός μετά τον άλλον και δεν άργησε να κυματίσει η κόκκινη σημαία.

 

Ελάχιστα δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Nakagami κατέβαζε κατά 3χιλ τον πρωινό του χρόνο κι ήταν σ’ έναν ακόμα γρήγορο γύρο.

 

Όμως, όπως και οι υπόλοιποι αναβάτες, αναγκάστηκε να επιστρέψει στα pits. Τελικά η διακοπή δεν κράτησε παραπάνω από 2-3 λεπτά.

 

Η συνέχεια δόθηκε αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερες συγκινήσεις και καλούς χρόνους, με μικρές αλλαγές στη λίστα με τους χρόνους και 11 από τους 31 οδηγούς να μένουν με τους πρωινούς τους χρόνους.

 

Ο Nakagami έκανε μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό, με τον Aegerter (Suter) στη δεύτερη θέση ν’ απέχει εφτά δέκατα από τον Ιάπωνα.

 

Τρίτος ήταν ο Peco Bagnaia με διαφορά τριών χιλιοστών από τον Alex Marquez, ενώ άλλα 19χιλ πίσω βρίσκουμε τον Fabio Quartararo που ήταν και ο τελευταίος στο ίδιο δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Ο Miguel Oliveira (ΚΤΜ) ήταν 6ος, καθώς πολλοί οδηγοί πίσω από τον Nakagami είχαν πολύ κοντινούς χρόνους και μικρές διαφορές μεταξύ τους.

 

Έβδομος ήταν ο Morbidelli, την ώρα που ο μεγάλος του αντίπαλος ήταν 11ος και ανάμεσά τους βρέθηκαν οι Locatelli, Raffin και Cortese.

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ2017 SBK, φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Το ψάχνει ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα