• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Είμαι υπερήφανος
Που είμαι μέρος της Aprilia!
Νέα 20/10/2017 - 15:12

Μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση σήμερα το πρωί, ο Aleix Espargaro έκανε ένα ωραίο δώρο στην Aprilia, χαρίζοντάς της την 1η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της Παρασκευής.

 

«Όλοι είμαστε χαρούμενοι στο γκαράζ και νομίζω ότι και στο Noale όταν ξυπνήσουν θα είναι επίσης χαρούμενοι», είπε μετά το τέλος των ΕΔ2 (ξημερώματα ώρα Ευρώπης) ο Ισπανός.

 

«Πριν δέκα μήνες δυσκολευόμασταν να μπούμε στη δεκάδα και τώρα είμαστε εκεί», πρόσθεσε ο Aleix και συνέχισε χαρούμενος με τις δηλώσεις του.

 

«Νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι σημαντικότερο για την Aprilia απ’ ότι για εμένα. Είμαι υπερήφανος που είμαι κομμάτι αυτού του project».

 

«Ποτέ μου δεν έχω δουλέψει τόσο σκληρά σε όλη μου την καριέρα, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Το ίδιο μπορώ να πω για όλους τόσο στην πίστα, όσο και πίσω στην πατρίδα».

 

«Το πρωί βάλαμε έναν κινητήρα που είχε πολλά χιλιόμετρα και δεν είχε δύναμη. Ένοιωθα σαν να οδηγούσα Moto2 μοτοσυκλέτα. Τα παιδιά δεν έφαγαν μεσημεριανό για να τον αλλάξουν».

 

«Μετά όλα πήγαν καλά το απόγευμα και μπόρεσα να κάνω έναν καλό χρόνο. Ειλικρινά πάντως, σε άλλες πίστες - όπως στην Aragon - ένοιωθα πιο γρήγορος».

 

«Σήμερα δυσκολευόμουν εκεί που δεν το περίμενα, στις γρήγορες στροφές. Δεν μπορούσα να είμαι όσο επιθετικός θα ήθελα, αλλά και η πίστα δεν ήταν σε καλή κατάσταση».

 

Δοκίμασε την RS-GP του τόσο με το αεροδυναμικό φέρινγκ, όσο και χωρίς αυτό.

 

«Χωρίς το αεροδυναμικό φέρινγκ είναι πιο εύκολη στις αλλαγές κατεύθυνσης. Με αυτό γίνεται πιο βαριά, αλλά και περισσότερο σταθερή. Νομίζω για τον αγώνα θα το έχω».

 

Για αύριο οι προβλέψεις λένε ότι μπορεί να βρέξει. «Ελπίζω όχι», αποκρίνεται ο Aleix. «Ήταν ήδη δύσκολες οι συνθήκες σήμερα και είχαμε πολλές πτώσεις».

 

«Θέλω να βελτιώσω το ρυθμό μου. Το μεσαίο πίσω ελαστικό γλιστράει πολύ. Το μαλακό είναι καλύτερο, αλλά θα πρέπει να το δοκιμάσουμε για τον αγώνα».

 

Τέλος προειδοποιεί: «Και σε άλλους αγώνες φαινόταν ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά λόγω βλαβών ή λαθών δεν ολοκληρώναμε τη δουλειά».

 

«Για την ώρα μόνο ο Marquez δείχνει ικανός να είναι σταθερά γρήγορος για πολλούς γύρους κι έτσι θα δούμε τι θα γίνει αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Το άγχος υπάρχει!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Jerez: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα