• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Οι δυνατότητές μου;
Είναι καλύτερες από την 12η θέση...
Νέα 20/10/2017 - 15:57

Θα περίμενε κανείς να διαβάσει δηλώσεις ενός απογοητευμένου Valentino Rossi μετά το τέλος της σημερινής ημέρας στο Phillip Island.

 

Κάθε άλλο όμως! Μπορεί ο Ιταλός άσος να ήταν μόλις 12ος, από την αρχή όμως ξεκαθάρισε: «Οι δυνατότητές μου είναι καλύτερες από τη θέση μου».

 

Βέβαια δεν έχει καταφέρει να είναι μέσα στους καλύτερους 10 και αύριο είναι πολύ πιθανό να βρέξει, οπότε ίσως αναγκαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1.

 

«Θα ήταν σημαντικό να είμαστε στη δεκάδα, ειδικά εδώ που ο καιρός αλλάζει συνεχώς. Η θέση μου δεν είναι φανταστική, αλλά δεν είμαι μακριά από τους πρώτους».

 

«Δυστυχώς όταν έβαλα το μαλακό για να κάνω χρόνο, δοκίμασα και μια αλλαγή στη μοτοσυκλέτα που δεν μου άρεσε. Διαφορετικά θα ήμουν πιο γρήγορος».

 

Σε σχέση με τα χειμερινά τεστ που έγιναν στην πίστα τον Φεβρουάριο, η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο.

 

«Εκείνο ήταν από τα χειρότερα τεστ της καριέρας μου με την Yamaha! Ήμουν πολύ αργός. Σήμερα δεν ήμουν φανταστικός, αλλά είχα καλή αίσθηση πάνω στη σέλα».

 

 

Οι δυσκολίες φυσικά και συνεχίζουν και υφίστανται στην Yamaha. «Το γνωρίζουν βέβαια και δουλεύουν πάνω σ’ αυτό», συνεχίζει ο Rossi.

 

«Δεν ξέρω αν θα δούμε κάποιες μεγάλες αλλαγές φέτος ή αν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη νέα σεζόν».

 

«Το πρόβλημά μας; Δεν είναι ο κινητήρας, αλλά κυρίως τα ηλεκτρονικά. Σ’ αυτόν τον τομέα είμαστε πίσω τόσο από την Ducati, όσο και από την Honda. Ειδικά στην επιτάχυνση».

 

Για την ώρα θα πρέπει να δουλέψει με ό,τι έχει στη διάθεσή του.

 

«Δεν έχω ακόμα την ισορροπία που θα ήθελα, ενώ πρέπει να βελτιωθώ και με το μπροστινό μέρος, ώστε να είμαι πιο γρήγορος στις ανοιχτές στροφές».

 

«Δούλεψα με το μεσαίο ελαστικό σήμερα, όμως μάλλον το μαλακό έχει μεγάλες δυνατότητες και ίσως είναι μια καλή επιλογή για τον αγώνα».

Τέλος, μίλησε για τις δυο πτώσεις που είχε στο Motegi και για τον ώμο του.

 

«Με ενοχλούσε σήμερα το πρωί. Ειδικά στις δεξιές στροφές. Το απόγευμα όμως η κατάσταση είχε βελτιωθεί κι ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Η καλύτερη Παρασκευή

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Το άγχος υπάρχει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα