• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Υπερήφανος για Morbido
Κυριάρχησε φέτος στην κατηγορία
Νέα 01/11/2017 - 11:21

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά, η Ιταλία είδε και πάλι έναν αναβάτη της να στέφεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής: τον Franco Morbidelli στην Moto2.

 

Την προηγούμενη φορά που είχε γίνει κάτι τέτοιο, ήταν το 2008 όταν ο αείμνηστος Marco Simoncelli κατακτούσε τον Τίτλο στα 250cc, ένα χρόνο μετά τον Τίτλο του Rossi στη μεγάλη κατηγορία.

 

Για τον Morbidelli μίλησε ο Valentino Rossi, ο «δάσκαλος» του νεαρού Ιταλού αναβάτη, ο οποίος είναι μέλος της Ακαδημίας του Vale.

 

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος και πολύ υπερήφανος για τον Franco», σχολιάζει ο Valentino Rossi.

 

«Του άξιζε ο Τίτλος, διότι φέτος ήταν σε πιο υψηλό επίπεδο από τους άλλους. Κέρδισε 8 αγώνες, που σημαίνει ότι κυριάρχησε στη σεζόν».

 

Τη νέα σεζόν, ο Morbido θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία ως ένας από τους αντιπάλους του Valentino Rossi μέσα στις πίστες.

 

Ο Vale ήταν 7ος στην Sepang και λέει: «Αν τα πάω όπως σήμερα στους αγώνες, τότε σίγουρα θα τον έχω μπροστά μου (γελάει)».

 

«Πέρα από την πλάκα, πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικός και στο MotoGP. Ναι, θα είμαστε αντίπαλοι και θα μιλάμε λιγότερο για τεχνικά ζητήματα, αλλά η σχέση μας δεν θ’ αλλάξει».

 

«Δεν θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα».

Επόμενο άρθρο »

Αλλαγές στα SBK-Motul

« Προηγούμενο άρθρο

​Η Ducati κάνει το 1-2 στη Μαλαισία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα