• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ajo υπέγραψε τον D. Binder
Το 2018 για την κατηγορία Moto3
Νέα 02/11/2017 - 16:21

Η ομάδα του Aki Ajo στην Moto3 υπέγραψε τον αδερφό του Brad Binder, τον Darryn, για το 2018, ενώ παράλληλα θα έχει παρουσία και στο Παγκόσμιο Νέων.

 

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν ορισμένες αλλαγές στη δομή και την παρουσία της ομάδας σε όλες τις κατηγορίες.

 

Έτσι λοιπόν, από το 2018 η ομάδα θα κρατήσει το μεγάλο της χορηγό, αλλά στην Moto3 θα έχει μόνο έναν αναβάτη, τον Darryn Binder.

 

Με τον Ν. Αφρικανό, που θα είναι μόνος στο γκαράζ της ομάδας που τώρα μοιράζονται οι Antonelli και Bendsneyder, ο Ajo ελπίζει ότι θα κάνει Πρωταθλητισμό.

 

Με την ίδια ομάδα, το 2016, ο Brad - ο αδερφός του - κατάφερε να πάρει τον Τίτλο.

 

Στη μεσαία κατηγορία η ομάδα θα κρατήσει τους Brad Binder και Miguel Oliveira και για το 2018, ενώ υπέγραψε τους δίδυμους Oncu (Deniz και Can) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.

 

Οι Τούρκοι αναβάτες ήταν στην 3η και την 4η θέση του φετινού Red Bull Rookies Cup, ενώ ο Deniz (ο πιο μικρόσωμος) κέρδισε και το Asia Talent Cup, στην τελευταία στροφή του τελευταίου Γύρου στην Sepang.

 

O Aki Ajo και η ομάδα του θα κάνει ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Νέων, που είναι η πρώην Moto3 του Ισπανικού Πρωταθλήματος.

 

Μια άλλη σημαντική αλλαγή στη δομή της ομάδας, είναι ότι πλέον δεν θα αποτελεί την αποκλειστική εργοστασιακή ομάδα της ΚΤΜ στην Moto3.

 

Η KTM έχει φέτος μια πάρα πολύ απογοητευτική σεζόν, καθώς έχει πάρει μόνο μια νίκη στους 17 αγώνες της κατηγορίας Moto3.

 

Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να αντιγράψουν το μοντέλο της Honda στην Moto3, που δεν έχει μόνο μια ομάδα «εργοστασιακή», αλλά μοιράζει τις δυνάμεις της σε πολλές ομάδες.

 

Θεωρούν ότι έχοντας μόνο μια ομάδα, αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για δυνατά ονόματα από το Red Bull Rookies Cup.

 

Άλλωστε δεν έχει περάσει καιρός από τότε που έχασε δυνατά ονόματα από το  Red Bull Rookies Cup, όπως τον Joan Mir, τον Jorge Martin ή τον Fabio di Giannantonio.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Qatar: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Φρενάροντας στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα