• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο φέρινγκ για Yamaha
Νέα 14/11/2017 - 16:52

Η σεζόν για την εργοστασιακή Yamaha δεν τελείωσε με καθόλου καλό τρόπο.

 

Οι μπλε δεν κατάφεραν να κλείσουν το 2017 όπως έκαναν την περσινή σεζόν, με μια νίκη έστω και μετά από πάρα πολύ καιρό.

 

Έτσι, οι Rossi και Vinales θα κυνηγήσουν την πρώτη νίκη της Yamaha από τη νέα σεζόν, με την τελευταία τους επικράτηση να είναι στο Assen της Ολλανδίας, πριν από πέντε μήνες.

 

Το τεστ στην Valencia συνεχίζεται και όπως είδαμε, ο Valentino είχε μια σφοδρή πτώση που κατέστρεψε την πρώτη του μοτοσυκλέτα. Ευτυχώς ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα.

 

Από την άλλη ο Vinales συνεχίζει τις προσπάθειές του μέσα στην πίστα και αυτή τη στιγμή είναι στην 4η θέση, περίπου πέντε δέκατα από την κορυφή και τον Marquez.

 

Τα νέα στο γκαράζ της ομάδας δεν αφορούν μόνο στα συγκριτικά που θα γίνουν στο κομμάτι του πλαισίου.

 

Οι μπλε έχουν φέρει, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία κι ένα νέο φέρινγκ το οποίο δοκιμάζει ο Maverick Vinales και δοκίμασε για λίγους γύρους και ο Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Οι χρόνοι στις 16:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ