• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Life Motorcycle στην Ελλάδα
Μια μοναδική εμπειρία μάθησης και διακοπών!
Νέα 10/12/2017 - 23:16

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της Life Motorcycle με τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ελλάδα για το 2018.

 

Η Life Motorcycle είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο τόσο της εκμάθησης, όσο και των μοναδικών διακοπών.

 

Με την αρωγή πιλότων όπως ο Alex de Angelis (με συμμετοχές σε MotoGP, Moto2 και SBK), Massimo Roccoli (SBK) και Federico Caricasulo (SBK) μας βοηθά να βελτιώσουμε τις οδηγικές μας ικανότητες.

 

Ο τρόπος διδασκαλίας, με την αμεσότητα και την εμπειρία πιλότων παγκοσμίου κύρους, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς συμμετέχοντες ως μοναδικός!

 

Η Life Motorcycle έχει επιλέξει την πίστα των Σερρών ως τόπο διδασκαλίας, μια πίστα που από την πρώτη στιγμή που εντυπωσίασε τους τρεις εκπαιδευτές.

 

Με πρώτο μέλημα την ασφάλεια, η Life Motorcycle αποτελεί ένα ιδανικό σχολείο τόσο για τον αρχάριο, όσο και για τον προχωρημένο αναβάτη.

 

Σε όποιο επίπεδο κι αν ανήκουμε, είναι βέβαιο ότι θα αποκομίσουμε πολλαπλά οφέλη και θα μυηθούμε ακόμα περισσότερο στην οδήγηση της αγαπημένης μας μοτοσυκλέτας.

 

Η Life Motorcycle έχει VIP πακέτα, που όλα σχεδόν τα αναλαμβάνει η εταιρεία (με εξαίρεση τον εξοπλισμό ασφαλείας) αλλά και πιο προσιτά πακέτα για όλους όσοι θέλουν να κερδίσουν από αυτή τη μοναδική εμπειρία, οδηγώντας τη δική τους μοτοσυκλέτα.

 

Πέρα από την εκμάθηση μέσα στην πίστα, για το 2018 έχουν προγραμματιστεί πρωτοποριακές οργανωμένες μοτοσυκλετιστικές εκδρομές στην Πελοπόννησο, στα Μετέωρα στους Δελφούς κ.α.

 

Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο "δικός μας" Δημήτρης Διατσίδης.

 

Επόμενο άρθρο »

Elias: Ο Marquez είναι σαν τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει το ράντσο ο Rossi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα