• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι αντίπαλοι της Suzuki
Υποστηρίζουν τις παραχωρήσεις για το εργοστάσιο
Νέα 14/12/2017 - 16:07

Μιας και δεν κατάφερε να πάρει βάθρο στη μεγάλη κατηγορία φέτος, η Suzuki θα έχει και πάλι τις παραχωρήσεις από τη νέα σεζόν.

 

Επομένως, θα μπορεί να κάνει απεριόριστες δοκιμές, να έχει 9 αντί για 7 κινητήρες, ενώ θα μπορεί να εξελίσσει και να αναβαθμίζει τον κινητήρα της μέσα στη σεζόν.

 

Αυτές οι αναβαθμίσεις θα δώσουν ένα πλεονέκτημα στο εργοστάσιο για το 2018, κάτι που όμως δεν φαίνεται να ανησυχεί τους αντιπάλους της.

 

Αντίθετα, στηρίζουν μια τέτοια κίνηση.

 

«Νομίζω ότι είναι ένας καλός κανονισμός. Είναι καλό για το Πρωτάθλημα να βοηθούνται εργοστάσια που δυσκολεύονται».

 

«Στο κάτω-κάτω, όλες οι αλλαγές που έχει κάνει η Dorna τα τελευταία χρόνια είναι θετικές. Αυτό είναι καλό για το θέαμα», ήταν μερικά από τα λόγια του Livio Suppo της Honda.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Yamaha, του Lin Jarvis, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

 

«Συμφωνώ με τον Livio. Κάτι τέτοιο είναι προς το συμφέρον όλων μας. Αν καταφέρει η Suzuki, με αυτές τις παραχωρήσεις, να γίνει πιο ανταγωνιστική τότε ανεβαίνει όλο το επίπεδο».

 

«Νομίζω ότι ένα από τα πλεονεκτήματά μας, σε σύγκριση με άλλα μηχανοκίνητα σπορ, είναι ότι το φέτος το επίπεδο ήταν πραγματικά εξωπραγματικό».

 

«Είχαμε μερικούς υπέροχους αγώνες στο στεγνό και μερικούς απίστευτους, καταπληκτικούς αγώνες στο βρεγμένο».

 

«Έτσι, αν μπορούμε να έχουμε περισσότερα ανταγωνιστικά Σ/Κ, τότε αυτό θα είναι προς όφελος όλων μας».

 

Τέλος, ο Paolo Ciabatti της Ducati είπε με τη σειρά του:

 

«Είναι ένας δίκαιος κανονισμός και εφαρμόζεται για όλους Βοηθάει το Πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό και κάνει πιο ελκυστική την είσοδο νέων κατασκευαστών».

 

Από την άλλη, ο Davide Brivio της Suzuki λέει ότι θα προτιμούσε να είχε η ομάδα του ένα βάθρο το ΄17, παρά τις παραχωρήσεις το ’18.

 

«Θα διάλεγα το βάθρο. Οι παραχωρήσεις είναι καλές, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις ημερομηνίες για δοκιμές, με το τόσο πολυάσχολο πρόγραμμά μας».

 

«Το μόνο θετικό είναι ότι μπορείς να εξελίσσεις τον κινητήρα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτό είναι το πραγματικό πλεονέκτημα».

 

«Αλλά και πάλι θα διάλεγα το βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Από την πίστα στο X-Factor!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν πωλείται η Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα