• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc VDS: Η Honda;
Δεν ήθελε την παραμονή του Miller
Νέα 15/12/2017 - 11:05

Ο Michael Bartholemy κατηγορεί την Honda ότι δεν έκανε αρκετά για να κρατήσει στις τάξεις της τον Jack Miller.

 

Ο Miller έφτασε πολύ κοντά στο να κατακτήσει τον Τίτλο το 2014 στην Moto3 και στη συνέχεια ανέβηκε απευθείας στη μεγάλη κατηγορία.

 

Είναι ο μόνος αναβάτης της σύγχρονης εποχής που έχει κάνει αυτό το άλμα, χωρίς να περάσει καθόλου από τη μεσαία κατηγορία.

 

Ο Αυστραλός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Honda, αγωνιζόμενος το 2015 στο πλάι του καλού του φίλου Cal Crutchlow στην LCR Honda.

 

Τα τελευταία δυο χρόνια τα πέρασε με τα χρώματα της Marc VDS, με την οποία κατάφερε πέρυσι να πάρει μια μεγάλη νίκη στο βροχερό Assen.

 

Το HRC αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο και ο Miller πέρασε στη σφαίρα επιρροής της Ducati και συγκεκριμένα στην Pramac Racing.

 

Ο Bartholemy, Team Manager της Marc VDS, δηλώνει απογοητευμένος που έχασε τον Miller.

 

«Ο Jack, για μένα, ήταν ο αναβάτης μου για το ’18. Θεωρώ ότι ένας κατασκευαστής δεν πρέπει να χάνει έναν αναβάτη όπως ο Miller».

 

«Ήταν σημαντικό να τον κρατήσουμε και το θέλαμε, αλλά ο Jack ζητούσε 1-2 πράγματα από την Honda, που δεν ήταν στο χέρι μας να του τα δώσουμε».

 

«Κάναμε πολλές κουβέντες με την Honda, τους λέγαμε ότι δεν έχει σημασία τι χρειάζεται να κάνουμε... θα το κάναμε! Αλλά δεν πήραμε θετική απάντηση».

 

«Κατά 90% είχε πάρει την απόφασή του να πάει στην Ducati, υπήρχε όμως αυτό το 10% και όλο αυτό το διάστημα πιέζαμε να τον κρατήσουμε».

 

«Όμως δεν υπήρξε η υποστήριξη από την Honda και γι’ αυτό το λόγο τον χάσαμε».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: H «πληρωμένη» συμμετοχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Από την πίστα στο X-Factor!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα