• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Στο όριο για 10-15 λεπτά
Πρέπει να δυναμώσω κι άλλο
Νέα 18/12/2017 - 11:11

Τη φετινή σεζόν ο Johann Zarco αναδείχθηκε ο καλύτερος νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και ο καλύτερος από τους δορυφορικούς οδηγούς.

 

Και πάλι όμως, όπως εξηγεί ο ίδιος, η χρονιά δεν ήταν τέλεια. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι αν καταφέρει και βρει λύσεις, θα είναι ακόμα πιο δυνατός το 2018!

 

«Στην πρώτη μου σεζόν έδειξα ότι είμαι αξιόπιστος και τερμάτιζα τους αγώνες. Όταν είχα προβλήματα, ήταν πάντα τα ίδια».

 

«Η πρόσφυση, ν’ αναγκάσεις τη μοτοσυκλέτα να στρίψει και η αίσθηση με το μπροστινό τροχό. Δεν ήταν πάντα το ίδιο πρόβλημα, αλλά μερικές φορές η αίσθησή μου δεν ήταν καλή».

 

Στη συνέχεια, ο Γάλλος τονίζει ότι μπορεί να ωρίμασε ως αναβάτης φέτος, όμως υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει από τη μεριά του.

 

«Φυσικά πάντα θα προσπαθώ να φτάσω όσο πιο μπροστά γίνεται. Ωρίμασα ως αναβάτης και τώρα μπορώ και είμαι γρήγορος και σ’ αυτή την κατηγορία».

 

«Πρέπει όμως να προσαρμόσω την προπόνησή μου. Μέχρι τους τρεις Αγώνες του Οκτωβρίου, μπορούσα και οδηγούσα τη μοτοσυκλέτα στο όριο μόνο για 10-15 λεπτά».

 

«Πρέπει όμως να καταφέρω να το κάνω για 40 λεπτά. Βελτιώθηκα, αλλά έχουμε κι ένα πλάνο για το χειμώνα».

 

«Κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν μπορείς να λύσεις τέτοιο πρόβλημα, αλλά το χειμώνα μπορώ προετοιμαστώ για να δυναμώσω ακόμα περισσότερο».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Να ξεκινήσουμε το ΄18

« Προηγούμενο άρθρο

Superprestigio: Θρίαμβος Beach

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα