• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: Ο Rossi;
Παράδειγμα προς μίμηση για το πάθος και το κίνητρό του!
Νέα 09/01/2018 - 12:50

Ο περσινός τραυματισμός του Valentino Rossi στο πόδι και ο χρόνος που κατάφερε να επιστρέψει στη δράση, έδειξαν για πολλοστή φορά το πάθος και την αγάπη του Ιταλού για τους Αγώνες.

 

Αυτό είναι κάτι που δεν αμφισβητείται από κανέναν, ούτε από τον Davide Brivio της Suzuki, τον Team Manager στην Yamaha το 2010, όταν ο Vale είχε και πάλι σπάσει το πόδι του.

 

Ο Brivio ελπίζει ότι η περίπτωση του Valentino Rossi και το επίπεδο του κινήτρου που έχει, θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους αθλητές του MotoGP.

 

Θυμίζουμε ότι ο Rossi τραυματίστηκε στα τέλη Αυγούστου (31 του μήνα) κάνοντας enduro και τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Σεπτεμβρίου χειρουργήθηκε.

 

Ο Rossi έχασε το αγαπημένο του Misano, αλλά επέστρεψε στις πίστες μόλις 22 ημέρες από τον τραυματισμό του, στο Γύρο της Aragon στην Ισπανία.

 

Κι όχι απλά επέστρεψε, αλλά πήρε θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης και στον αγώνα ήταν δεύτερος για περίπου το μισό διάστημα, μέχρι που η κούραση τον νίκησε και τερμάτισε 5ος.

 

«Ο Valentino ανέκαθεν με εξέπληττε», λέει ο Davide Brivio. «Στην προκειμένη περίπτωση όμως, αυτό που με εξέπληξε ήταν το κίνητρό του να επιστρέψει νωρίς».

 

«Θα πίστευε κανείς ότι μετά από μια τέτοια καριέρα, το να χάσει έναν Αγώνα ακόμα δεν θα έκανε διαφορά. Αντίθετα όμως δούλεψε σκληρά για να επιστρέψει νωρίτερα».

 

«Πάντα έλεγα ότι ο Valentino αποτελεί ένα μοντέλο που πρέπει να μελετάται κι ελπίζω οι νεότερες γενιές να βλέπουν τι κάνει και να παίρνουν κίνητρο».

 

«Πρέπει να παραδειγματίζονται από το πάθος και το κίνητρο που έχει για να οδηγεί μοτοσυκλέτα. Ελπίζω πολλοί άλλοι να τον μιμηθούν».

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο θρίαμβος του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix: Να ξεχάσουμε το ‘17

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα