• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati Panigale V4 στην Βαλένθια
Στην Πόλη των Τεχνών και της Επιστήμης
Τεστ-Μοντέλα 25/01/2018 - 10:47

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Η νέα ναυαρχίδα του Ιταλικού εργοστασίου που τόσο εντύπωση έκανε από τη στιγμή της παρουσίασής της στο Μιζάνο και το Μιλάνο, παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο στην Βαλένθια.

Αρχικά ο Paolo Quattrino μίλησε για την ιδέα της νέας Panigale V4! «Όλοι οι κατασκευαστές λένε ότι είναι κοντά στο MotoGP με τις σουπερσπόρ μοτοσυκλέτες τους! Η δικιά μας πραγματικά είναι! Αλλά εξελίχθηκε και για να είναι όσο γίνεται φιλική! Μέχρι και κιτ για δεύτερο άτομο υπάρχει! Είναι η πιο δυνατή μοτοσυκλέτα παραγωγής με αναλογία ισχύος/βάρους 1.10! Δυο επιπέδων φερινγκ! Ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό που συνδέεται με το ρεζερβουάρ! Το ρεζερβουάρ είναι όπως τα αγωνιστικά με ένα μέρος του κάτω από τη σελλα!», ήταν τα πρώτα λόγια.

O Luca Bandiera μηχανικός του κινητήρα εξήγησε το ότι η V90 διάταξη είναι η καλύτερη! Τελικά ο 4κυλινδρος αυτός είναι μόνο 2.2 κιλά βαρύτερος από τον V2 της 1299! Υπάρχει Μεταβλητό σύστημα εισαγωγής αέρα για πρώτη δορά σε Ducati! Το μοναδικό σύστημα Desmo επιτρέπει 14,500 στροφές! Big Bang διάταξη ανάφλεξης για μοναδικό ήχο εκτός των άλλων! Το φοβερό είναι η διαθέσιμη εξάτμιση που πάει τη δύναμη στους 226 ίππους και με -6 κιλά!

Το πλαίσιο ζυγίζει μόνο 4.2 κιλά, λέει ο Στέφανο Στραπατσόνι! Ο κινητήρας είναι μέρος του πλαισίου. Το υποπλαίσιο ζυγίζει μόνο 1.9 κιλά, το ψαλίδι 5.1 κιλά, παρά το ότι είναι μακρύτερο από της 1299! 9.7 κιλά η εξάτμιση 3.1 το ρεζερβουάρ και η μπαταρία της S 0.9 κιλά!

Μεγαλύτερο μεταξόνιο στα 1,469χιλ για καλύτερη έξοδο στις στροφές! Το μοχλικό πίσω είναι κατευθείαν από το MotoGP! H Brembo έκανε νέα δαγκάνα και η Pirelli εξέλιξε ένα νέο Suoercorsa SP! Το προφίλ του έρχεται κατευθείαν από τα SBK! Είναι μεγαλύτερα σε διατάσεις και αυτό σημαίνει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με την άσφαλτο!

Εξαιρετικά προηγμένα τα ηλεκτρονικά!

Αλλά όλα αυτά θα δοκιμαστούν σήμερα στην πίστα της Βαλένθια!

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP για όλους η Ducati Panigale V4

« Προηγούμενο άρθρο

Οι 5 καλύτερες του 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα