• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Με την Yamaha;
Είναι σαν να παίζεις χαρτιά...
Νέα 18/02/2018 - 20:14

Οι δυσκολίες υφίστανται και για τον Valentino Rossi, ωστόσο ο Ιταλός φαίνεται ότι είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα σε σχέση με τον Vinales.

 

«Καταφέραμε να βελτιωθούμε σήμερα και κάναμε και καλό χρόνο. Κρίμα που έκανα λάθος στην τελευταία στροφή στο τέλος, ειδάλλως θα έκανα 1:30.2»

 

Από την Sepang και το πρώτο τεστ του 2018, μέχρι και την Ταϊλάνδη πολλά ήταν αυτά που άλλαξαν. Ο Vale εξηγεί:

 

«Στην Μαλαισία πολλοί ήταν γρήγοροι, ενώ εδώ δυσκολεύονται αρκετοί. Η μόνη γρήγορη μοτοσυκλέτα και στα δυο τεστ ήταν η Honda με τον Marquez, όπως και με τους Crutchlow και Pedrosa».

 

«Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά δεν έγινε το βήμα με τα ηλεκτρονικά. Ίσως στο Qatar τα πράγματα να είναι καλύτερα. Δυστυχώς ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».

 

«Έδωσα όλη την πληροφόρηση που πρέπει στους μηχανικούς, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Όπως είχα πει, δεν νομίζω να γίνει κάτι με τα ηλεκτρονικά μέχρι το Qatar».

 

Το τεστ στην Ταϊλάνδη αποδείχθηκε ότι ήταν περισσότερο περίπλοκο απ’ ότι αναμενόταν.

 

«Την τελευταία στιγμή κατάφερα και ήμουν γρήγορος, αλλά δεν αρνούμαι ότι δυσκολευτήκαμε. Φαίνεται ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση με πέρυσι».

 

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε... είναι σαν να παίζεις χαρτιά. Είναι κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί σε όλη μου την καριέρα, παρά μόνο πέρυσι».

 

«Τα προηγούμενα χρόνια τα ελαστικά ήταν σταθερά, ενώ τώρα τα πάντα μπορεί να αλλάξουν».

 

Ακόμα κι έτσι, κάποια θετικά υπήρχαν από το τεστ.

 

«Δουλέψαμε στην κατανομή βάρους και τώρα μπαίνω στις στροφές πιο γρήγορα, νοιώθω δυνατός στην επιτάχυνση και με το μπροστινό μέρος. Δυστυχώς όχι και με το πίσω».

 

«Με το μαλακό ελαστικό ήμασταν γρήγοροι, αλλά σε διάρκεια αγώνα δυσκολευόμαστε. Ακριβώς το αντίθετο είναι με το σκληρό ελαστικό».

 

Σε σχέση με τον Vinales, η παρουσία του Rossi ήταν καλύτερη κι επομένως τον ρώτησαν μήπως αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει ν’ ακολουθήσει και ο Ισπανός.

 

«Μίλησα με τον Maverick για το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τα ελαστικά που είναι καλά τη μια ημέρα και όχι την άλλη».

 

«Για μένα αυτό το πλαίσιο είναι καλύτερο, μιας και είναι περισσότερο σαν αυτό του 2016. Εδώ δοκιμάσαμε πολλά, αλλά όπως είπα δεν έγινε το βήμα μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Αν έπρεπε να διαλέξω;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έχουμε ξεκινήσει συνομιλίες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα