• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία SBK Test: Ημέρα 1
Τα ηνία ο Melandri, έπεσε ο Rea
Νέα 20/02/2018 - 10:26

Ο Marco Melandri ανέλαβε την ηνία την πρώτη ημέρα των δοκιμών των SBK-Motul στην Αυστραλία, εκμεταλλευόμενος μια πτώση του Jonathan Rea.

 

Ο αναβάτης της Ducati ήταν πάνω από τρία δέκατα πιο γρήγορος από τον δεύτερο, τον Tom Sykes της εργοστασιακής Kawasaki.

 

Εν τω μεταξύ, ο Sykes κατάφερε κι αυτός να αφήσει πίσω του τον ομόσταυλό του, τον Rea, με μια διαφορά λίγο κάτω από δυο δέκατα.

 

Δεν ήταν όμως μόνο ο Jonathan Rea που είχε μια πτώση την Δευτέρα, πρώτη ημέρα των δοκιμών στο Phillip Island.

 

Τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του έχασε και ο Tom Sykes και μάλιστα ακριβώς στο ίδιο σημείο με τον Rea, στην 11η στροφή της πίστας.

 

Ωστόσο η πτώση του Rea - ένα σφοδρό highside- ήταν αρκετό για να κρατήσει μακριά τον Ιρλανδό άσο από την πίστα για τη συνέχεια της ημέρας.

 

Πολύ δυνατή παρουσία με την Honda του είχε ο Leon Camier, με τον Βρετανό να είναι στην 4η θέση και οχτώ δέκατα από την κορυφή.

 

Τα νεότερα από το στρατόπεδο της ομάδας αφορούν στα ηλεκτρονικά.

 

Όπως αποφασίστηκε, οι εργοστασιακοί θα συνεχίσουν να έχουν τα κλασικά τους ηλεκτρονικά (Cosworth) ενώ ο PJ Jacobsen θα εξελίξει αυτά της Magneti Marelli.

 

Τα τελευταία η Red Bull Honda θα τα διαθέσει στους αναβάτες της με το που το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

 

Η καλύτερη Yamaha ήταν αυτή του Michael Van der Mark στην 5η θέση, μόλις 24χιλ μπροστά από τον Xavi Fores και την Ducati του.

 

Ο Ισπανός ήταν και ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Τη δεκάδα πίσω του έκλεισαν οι Laverty  (Aprilia), Lowes (Yamaha), Torres (MV Agusta) και ο Chaz Davies που ήταν 1.3’’ πίσω από τον ομόσταυλό του.

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Ο Marquez τη νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Rossi και Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα