• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Repsol Honda
Έγινε σήμερα, στην μακρινή Jakarta
Νέα 20/02/2018 - 13:02

Η Πρωταθλήτρια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, η Repsol Honda, έκανε σήμερα τα αποκαλυπτήρια των νέων της χρωμάτων για το 2018, στην Jakarta.

 

Εκεί έδωσαν το παρών οι εργοστασιακοί αναβάτες, ο Marc Marquez και Dani Pedrosa αλλά και ο νέος Team Manager Alberto Puig.

 

Η παρουσίαση αυτή έρχεται μετά την εξαιρετική παρουσία της Honda στα δυο πρώτα τεστ του 2018.

 

Ο Marquez είχε τον καλύτερο ρυθμό σε Μαλαισία και Ταϊλάνδη, ενώ ο Dani Pedrosa ήταν δεύτερος στην Sepang και πρώτος στην Buriram.

 

Ειδικά ο Marquez, ξεκινάει τη νέα αυτή σεζόν με στόχο να πάρει τον 5ο του Τίτλο στα έξι χρόνια που θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία, πάντα με τα χρώματα της Honda.

 

Από την άλλη, η συνολική παρουσία του Pedrosa στα δυο πρώτα τεστ, δείχνει ότι ο Ισπανός θα χτίσει πάνω στο καλό 2017 που τον είδε να τερματίζει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

 

Φυσικά υπάρχει και το θέμα των συμβολαίων των δυο αναβατών της Honda, με τον Marquez να λέει συνεχώς ότι προτεραιότητα στην απόφασή του θα έχει η νυν ομάδα.

 

Όσο για τον Dani Pedrosa, παραμένει ολιγόλογος για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο όπως έλεγε μετά τις δοκιμές στην Ταϊλάνδη: αν είσαι γρήγορος, θα έρθει το συμβόλαιο.

 

Και ο Dani Pedrosa έδειξε ότι ακόμα έχει την ταχύτητα για να διεκδικεί νίκες και βάθρα γιατο HRC.

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Σταδιακή βελτίωση

« Προηγούμενο άρθρο

Δυσκολίες για Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα