• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία SBK Test: Ημέρα 2
Επέστρεψε στην κορυφή (πάλι) ο Rea
Νέα 21/02/2018 - 10:54

Ο Jonathan Rea επέστρεψε στην προσφιλή του θέση, την πρώτη, τη δεύτερη ημέρα (και τελευταία) των δοκιμών των SBK-Motul στην Αυστραλία.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε ακόμα μια πτώση χτες, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν μικρή και δεν τον εμπόδισε από το να επιστρέψει στην πίστα.

 

Από εκεί και πέρα έδειξε τη δύναμή του και ανέβηκε στην πρώτη θέση με χρόνο στο 1:30.598 που ήταν κατά δυο δέκατα καλύτερος από τον αντίστοιχο του ομόσταυλού του.

 

Οι δυο οδηγοί της Kawasaki, ο Rea και ο Tom Sykes, ήταν και οι μόνοι από τους 22 αναβάτες που έδωσαν το παρών στο τεστ, που έσπασαν το όριο του 1:31 (χτες).

 

Ο Marco Melandri της Ducati δεν κατάφερε να επαναλάβει την εμφάνιση της Δευτέρας και υποχώρησε στην τρίτη θέση.

 

Ωστόσο στα συνδυασμένα αποτελέσματα έχει τη δεύτερη θέση, χάρη στο 1:30.726 που είχε κάνει τη Δευτέρα.

 

Σημαντική ήταν η πρόοδος για τον έμπειρο Eugene Laverty, ο οποίος κατέβασε οχτώ δέκατα το χρόνο του από την πρώτη ημέρα και βρέθηκε στην 4η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων!

 

Ο Ιρλανδός, με την Aprilia του, άφησε πίσω του για μόλις 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου την Ducati του Xavi Fores.

 

Πιο πίσω, στις θέσεις 6-7 των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, ο Michael Van der Mark της Yamaha κέρδισε και πάλι τον ομόσταυλό του, τον Alex Lowes.

 

Ο Leon Camier έβαλε τη Honda μέσα στη δεκάδα, κατεβάζοντας μόνο ελάχιστα χιλιοστά το χρόνο του από τη Δευτέρα.

 

Έξι δέκατα ταχύτερος σε σχέση με την πρώτη ημέρα των δοκιμών ήταν ο Loris Ba και αυτό του επέτρεψε ν’ ανέβει στην 9η θέση με διαφορά 0.944’’ από την κορυφή.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισε ο Lorenzo Savadori με την Aprilia του, που ήταν και ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον Rea.

 

Πλέον οι οδηγοί θα έχουν μόνο σήμερα και αύριο για να ξεκουραστούν, καθώς την Παρασκευή ξεκινάει το Πρωτάθλημα του 2018!

Επόμενο άρθρο »

Θέλω τον Syahrin για όλη τη σεζόν!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Θα είναι παράξενη χρονιά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα