• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Για να κερδίσω;
Έπρεπε να βγω πρώτος στην τελευταία στροφή
Νέα 26/02/2018 - 10:54

Για έναν οδηγό που τα τελευταία τρία χρόνια κυριαρχεί στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul, δεν ήταν εύκολο να «καταπιεί» μια ήττα με διαφορά 21χιλ.

 

Πέρα από αυτό όμως, ο Jonathan Rea είδε και κάποια θετικά στον πρώτο Γύρο της χρονιάς, καταφέρνοντας στο δεύτερο Αγώνα να πάρει 20 πολύτιμους βαθμούς.

 

«Η μόνη περίπτωση για να έπαιρνα τη νίκη ήταν να ήμουν πρώτος στην έξοδο της τελευταίας στροφής», παραδέχεται ο Ιρλανδός και συνεχίζει:

 

«Στον προτελευταίο γύρο αλλά και στον Αγώνα με περνούσαν στην ευθεία. Όταν με πέρναγε ο Marco στην 1, σκεφτόμουν ν’ αφήσω τα φρένα και να δούμε τι θα γίνει στην κορυφή της στροφής».

 

«Ήθελα να κάνω τον καλύτερο δυνατό τελευταίο γύρο, όμως κατά τη διάρκεια όλου του Σ/Κ είχαμε προβλήματα με την τέταρτη ταχύτητα».

 

«Ήταν αρκετά μακριά για εκείνη τη στροφή και δεν είχαμε αρκετή ταχύτητα στην έξοδο».

 

Ο Rea συνέχισε την ανάλυσή του, λέγοντας και για τα προβλήματα που είχε στον flag-to-flag Αγώνα.

 

«Δεν τα κατάφερα και τα έκανα θάλασσα στην έξοδο από τα pits. Ξέχασα να βάλω δευτέρα και να βγάλω τον περιοριστή ταχύτητας κι έτσι με πέρασαν ο Fores και ο Van der Mark».

 

«Όταν βγήκαμε ήταν αρκετοί αναβάτες μπροστά μας κι έτσι είχα αρκετή δουλειά. Πάντως είμαι χαρούμενος που μπόρεσα και γύρισα σελίδα».

 

«Τώρα θα ξεκινήσουμε εκ νέου στην Ταϊλάνδη».

Επόμενο άρθρο »

Ο Aspar στη θέση της Tech3;

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Τρελός Αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα