• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σενάρια για δορυφορικές Suzuki
Ίσως υλοποιηθούν από το 2019
Νέα 28/02/2018 - 09:47

Δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να έχουμε στο Πρωτάθλημα του MotoGP και συγκεκριμένα στη μεγάλη κατηγορία, δορυφορικές μοτοσυκλέτες της Suzuki.

 

Το εργοστάσιο δεν είναι αρνητικό σε ένα τέτοιο σενάριο, ειδικά αφού όπως φαίνεται δεν θα κάνει τα ίδια λάθη που έκανε πέρυσι και οδήγησαν σε μια καταστροφική σεζόν.

 

Η ομάδα που μάλλον θα πάρει τις δορυφορικές μοτοσυκλέτες της Suzuki είναι η Marc VDS που μετά τη φυγή του Jack Miller δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την Honda.

 

«Βασικός μας στόχος για το 2019 είναι να έχουμε μια δορυφορική ομάδα. Είναι απλά θέμα του να βρούμε τις κατάλληλες πηγές. Είμαι αισιόδοξος, περισσότερο απ’ ότι πέρυσι».

 

Η Dorna θέλει όλα τα εργοστάσια της μεγάλης κατηγορίας (6) να έχουν από μια δορυφορική ομάδα και ο σχηματισμός εκκίνησης να αποτελείται από 12 εργοστασιακές και 12 δορυφορικές μοτοσυκλέτες.

 

Αυτή τη στιγμή μόνο η Suzuki, η Aprilia και η KTM δεν έχουν δορυφορική ομάδα.

 

Αν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και η Suzuki έχει δορυφορική ομάδα τη νέα σεζόν, τότε μένουν η KTM και η Aprilia.

 

Η KTM (μάλλον) θα δώσει μοτοσυκλέτες της στην Monster Tech3 από το 2019, μετά το διαζύγιο ανάμεσα στην Yamaha και την τελευταία κι έτσι μένει μόνο η Aprilia να συνεργαστεί με κάποια ομάδα.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θέλω Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτος στην βαθμολογία ο Κουζής με Honda CRF450R

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα