• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Alma Pramac Racing στην Manifattura Lamborghini
Εντυπωσιακή παρουσίαση της ομάδας
Νέα 13/03/2018 - 09:17

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Η ομάδα του 2018 Alma Pramac Racing team, που φέτος αγωνίζεται στο MotoGP με τους Danilo Petrucci και Jack Miller, παρουσιάστηκε στην Sala Olimpo στο εργοστάσδιο Manifattura Lamborghini στην Sant’Agata Bolognese (Bologna).

Έξω από την αίθουσα μας υποδέχτηκασν οι Lamborghini Aventador και Urus, και μια Ducati Paginale V4 δίπλα σε μια γενήτρια Pramac!

Ο Stefano Domenicali (Chairman & CEO Automobili Lamborghini), ως οικοδεσπότης καλωσόρισε την ομάδα ο συνονόματός του Claudio Domenicali (CEO Ducati Motor Holding), πήρε το λόγο και μίλησε για την Ιταλική εταιρία, ενώ ο Paolo Campinoti (CEO Pramac and Alma Pramac Racing Team Principal) αναφέρθηκε στα 4 βάθρα που πήρε το 2017 ο Danilo Petrucci, πριν αναφερθούν με αισιοδοξία στο 2018.

Ο Luigi Dall' Igna (General Manager Ducati Corse), ο Paolo Ciabatti (Sporting Director Ducati Corse) και ο Francesco Guidotti (Team Manager Alma Pramac Racing) μίλησαν για τους στόχους της ομάδας φέτος, πριν εμφανιστεί στη σκηνή η Ducati Desmosedici GP της Alma Pramac Racing, με τους Danilo Petrucci και Jack Miller.

Η παρουσίαση έκλεισε με δείπνο στο Museo Lamborghini!

 

Paolo Campinoti (CEO Pramac Group & Alma Pramac Racing Team Principal)

"Ξεκινάμε το MotoGP του 2018 με υψηλές προσδοκίες. Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι με την παρουσίαση της ομάδας σε μια “σκηνή” όπως η Lamborghini και με τη συμμετοχή της Ducati. Μια μεγάλη Ιταλική εκδήλωση που θα είναι ένας καλός οιωνός για τον Αγώνασ του Qatar. Ξεκινάμε μια νέα περιπέτεια με την Alma και θέλω να ευχαριστήσω τον Luigi Scavone για την εμεπιστοσύνη που μοιράζεται μαζί μας σε αυτό το project.”

 

Francesco Guidotti (Alma Pramac Racing Team Manager)

"Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο. Το 2017 κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά χάρις στα αποτελέσματα του Danilo Petrucci. Τώρα καλωσορίζουμε στην ομάδα τον Jack Miller και περιμένουμε πολλά. Θέλω να πω καλή τύχη στους οδηγούς μας, τους μηχανικούς και όλο οτ προσωπικό της Alma Pramac Racing. Μια δυνατή σεόν μας περιμένει και πρέπει να δουλέψουμε με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και ενθουσιασμό εάν θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι.”

 

Danilo Petrucci (Alma Pramac Racing #9)

“Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι μια ακόμη χρομνιά με την Pramac Racing. Είμαι ο οδηγός που θέλει να αγωνιστεί πολύ με τα χρώματα αυτά και είμαι περήφανος για αυτό. Από το 2015 που ήρθα κάναμε πάντα ωραία πράγματα. Αυτή είναι η πιο σημαντική χρονιά. Έχω μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, ε΄χω μεγάλες προσδοκίες και με ένα επιπλέον χρόνο εμεπειρίας θα προσπαθήσω να πάω καλύτερα από ότι την προηγούμενη χρονιά.”

 

Jack Miller (Alma Pramac Racing rider #43)

“Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε. Αυτήν την εβδομάδα γίνεται το πρώτο Grand Prix και είμαι ενθουσιασμένος και με μεγάλο κίνητρο για το ξεκίνημα της σεζόν. Κάναμε πολύ καλή δουλειά με την ομάδα μέχρι τώρα και δεν μπορώ να περιμένω την πτήση μου για το Qatar όπου θα δώσω το καλύτερό μου. Έχω μεγάλες προσδοκίες σε αυτήν τη νέα περιπέτεια με την Alma Pramac Racing.”

 

Σε επόμενο άρθρο το παρασκήνιο της εκδήλωσης και οι αποκλειστικές δηλώσεις στο website μας!

Επόμενο άρθρο »

Παρουσιάστηκε και η KTM

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Λίγο πριν την έναρξη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα