• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #88
Κυκλοφορεί αύριο στην Αθήνα!
MOTOGP WORLD 19/04/2018 - 17:37

Αύριο θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα των Αθηνών (και σε περίπου δυο εβδομάδες στα υπόλοιπα σημεία πώλησης της επικράτειας) το αγαπημένο μας περιοδικό MOTOGP WORLD.

 

Στο νέο μας τεύχος, είναι ο Andrea Dovizioso αυτός που κοσμεί το εξώφυλλό του, μετά τη μεγαλειώδη του νίκη στο Qatar επί του Marc Marquez.

 

Αναλυτικά, στην πλούσια ύλη του περιοδικού, θα διαβάσουμε:

 

MotoGP Δοκιμές

Τους πρώτους τους γύρους στην καινούργια πίστα της Ταϋλάνδης έκαναν οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας. Όσο για το τέλος των δοκιμών στο Qatar, μάλλον μας αφήνει με περισσότερα ερωτηματικά, παρά με απαντήσεις!

 

SBK-Motul Αγώνες

Το πρώτο του διπλό από το 2014, έκανε ο Marco Melandri στο Phillip Island, με τον Chaz Davies να παίρνει άλλη μια νίκη για την Ducati, στην Ταϋλάνδη. Η Πρωταθλήτρια Kawasaki περιορίστηκε σε μια νίκη, με τον Rea να κερδίζει τον Αγώνα του Σαββάτου στην Buriram.

 

Συνέντευξη

Ο Franco Morbidelli μιλά στη διάρκεια του GP της Αργεντινής - αποκλειστικά - στον Δημήτρη Διατσίδη!

 

MotoGP Αγώνες

Με εκρηκτικό τρόπο ξεκίνησε η φετινή σεζόν. Ο Andrea Dovizioso πήρε τη νίκη στο Qatar, αλλά στην Αργεντινή επικράτησε χάος με λάθη από διοργάνωση και αναβάτες.

 

ΠΠΤ

Το «Πανελλήνιο» ξεκίνησε στα Μέγαρα με συναγωνισμό, παρά τις λίγες συμμετοχές, αλλά και με νέα πρόσωπα να αφήνουν ελπίδες για το μέλλον.

 

Παρουσίαση SYM

Μικρό σε διαστάσεις, αλλά με 14’’ τροχούς, με πολλές ευκολίες για την καθημερινή μετακίνηση και με αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά, γίνεται ο δρομέας της πόλης που τα κάνει όλα και συμφέρει!

 

Δοκιμή Suzuki

Ο πιο νέος οδηγός του MotoGP καλεί τους 16χρονους, αλλά και αυτούς που αισθάνονται νέοι, να γνωρίσουν δυο «αθλητές» της πόλης και της πίστας που έχουν πολλά να πουν...

 

Δοκιμή Kymco

Η Kymco έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα mega scooter και τώρα κάνει ένα βήμα παραπέρα, εξοπλίζοντας το ΑΚ 550 με ένα αμορτισέρ της Ohlins που ολοκληρώνει τη θετική μεγάλη ευχάριστη έκπληξη.

 

Δοκιμή BMW

Η Urban G/S θέλει να είναι μια μοτοσυκλέτα που κάνει την καθημερινότητά μας περιπετειώδη, με δυνατότητες που μπορεί να μας χρειαστούν λίγες φορές, αλλά υπάρχουν εκεί έτοιμες για δράση!

 

Δοκιμή Michelin

Με το Road 5, η Michelin θέλει να δείξει ότι οι σύγχρονες τεχνολογίες στη σχεδίαση και την κατασκευή των ελαστικών, μπορούν να μας δώσουν εξαιρετικά προϊόντα για την καθημερινή μας κίνηση. Και μάλιστα πολύ βελτιωμένα σε όλους τους τομείς, σε σχέση με τα προηγούμενα ελαστικά που γνωρίζαμε.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #89

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #87

Χορηγοί