• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Assen: Superpole
Παρθενική pole για τον Alex Lowes
Νέα 21/04/2018 - 13:00

Μετά από πέντε χρόνια στα SBK, ο Alex Lowes της Yamaha κατάφερε να πάρει την πρώτη του pole position στο Assen.

 

Ο Βρετανός έγινε ο 4ος διαφορετικός αναβάτης που παίρνει pole φέτος και η Yamaha ο τρίτος διαφορετικός Κατασκευαστής, μετά τις Kawasaki και Ducati.

 

Ο Jonathan Rea ήταν μπροστά για το μεγαλύτερο διάστημα, όμως στο τέλος ο Lowes μ’ έναν πολύ γρήγορο γύρο τον περιόρισε στη δεύτερη θέση.

 

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Xavi Fores, ο οποίος διακρίθηκε σήμερα μετά από μια μάλλον μέτρια Παρασκευή χτες.

 

Για τον Ισπανό η πρώτη σειρά της εκκίνησης θα του δώσει την ευκαιρία να εξιλεωθεί για το λάθος και την πτώση του στην Aragon την περασμένη εβδομάδα.

 

Αυτός που ανοίγει τη δεύτερη σειρά είναι ο Lorenzo Savadori, που πήρε και το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες, δείχνοντας ότι ο ρυθμός του από χτες είχε βάση.

 

Μαζί του θα είναι ο Marco Melandri και ο Tom Sykes που δεν κατάφερε ούτε στην Ολλανδία να πάρει την pole και να γράψει ιστορία με τις περισσότερες στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Van der Mark της Yamaha είχε πάρει την 1η θέση χτες στις ΕΔ3, αλλά δεν κατάφερε να χαροποιήσει και πάλι τους συμπατριώτες του στις κερκίδες.

 

Έτσι θα προσπαθήσει να απειλήσει για μια θέση στο βάθρο από την έβδομη θέση, ενώ δίπλα του θα είναι ο Chaz Davies που δεν ξεπέρασε τις χτεσινές δυσκολίες.

 

Ο Jordi Torres με την MV Agusta του ολοκληρώνει την τρίτη σειρά. Οι Baz (BMW) και Razgatlioglu (Kawasaki) πέρασαν από την SP1 και θα είναι στην 4η σειρά.

 

Ο Rinaldi με την Ducati του δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 12η θέση. Ο πρώτος Αγώνας του Assen ξεκινά στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη αλλαγή στα ηλεκτρονικά

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Καταστροφικές συνθήκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα