• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP: ΕΔ2
Στο 1 δέκατο οι 4 πρώτοι!
Νέα 04/05/2018 - 17:25

Με τον Cal Crutchlow στην κορυφή και πολύ μικρές διαφορές μεταξύ των οδηγών της κατηγορίας έκλεισε η πρώτη ημέρα του 4ου Γύρου στην Jerez.

 

Ο Cal βελτιώθηκε από την 8η θέση το πρωί και ανέβηκε στην κορυφή, την ώρα που η Honda έδειχνε ότι θα κυριαρχούσε, με τον Marquez όμως να πέφτει στο τέλος.

 

Σε αντίθεση με τους περισσότερους ο Marquez, που ήταν δυνατός και το πρωί, συνέχισε να δουλεύει με τα φθαρμένα ελαστικά.

 

Στο τέλος της πίσω ευθείας, στην 6η στροφή, ήταν που ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του.

 

Ο Marquez δεν τραυματίστηκε και στη συνέχεια έκανε τον 5ο καλύτερο χρόνο, όντας πρώτος πριν τα τελευταία 5 λεπτά όταν άρχισαν να αλλάζουν την 1η θέση οι Crutchlow και Zarco (με καινούργια ελαστικά).

 

Ο Zarco θα έπαιρνε τελικά την 3η θέση, μόλις 91χιλ πίσω από τον Cal και 63χιλ πιο αργός από τον δεύτερο Dani Pedrosa, που πέρυσι είχε κερδίσει στην πίστα.

 

Αλλά και ο τέταρτος, ο Andrea Iannone με την Suzuki του, ήταν σε πολύ μικρή απόσταση από την κορυφή, περίπου στο ένα δέκατο!

 

Ο πρωτοπόρος το πρωί Andrea Dovizioso έπεσε στην 5η θέση και ήταν μόλις 8χιλ πιο γρήγορος από τον ομόσταυλό του στην Ducati, τον Jorge Lorenzo.

 

Ο Ισπανός, που σήμερα γιορτάζει τα 31α γενέθλιά του, κατάφερε - όπως και ο Pedrosa - να βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τις ΕΔ1.

 

Ο Jack Miller ήταν και πάλι μέσα στη δεκάδα (8ος) με τον Valentino Rossi να είναι η καλύτερη Yamaha στην 9η θέση και με διαφορά έξι δεκάτων από τον πρώτο.

 

Ο Vale έμεινε για το μεγαλύτερο διάστημα στην πίστα με το συνδυασμό σκληρού (μπροστά)-μεσαίου (πίσω) για να βάλει μεσαίο-μαλακό στο τέλος για την επίθεση στο χρόνο.

 

Έτσι ο Vale είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα, την ώρα που ο ομόσταυλός του μένει εκτός (12ος) καθώς τόσο ο Pol Espargaro (10ος) όσο και ο Petrux είναι μπροστά του χάρη στους πρωινούς τους χρόνους.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Η ιστορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα