• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi κατηγορεί την Yamaha
Δεν αντιδρούμε γρήγορα στα προβλήματα
Νέα 07/05/2018 - 13:45

Η Yamaha δεν κάνει πρόοδο και ο Valentino Rossi δεν είναι καθόλου χαρούμενος με την παρουσία των μπλε στην Ισπανική πίστα που παλιότερα κυριαρχούσε.

 

«Είμαι τυχερός με αυτή την 5η θέση. Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε χαρούμενοι με μια 5η που κανονικά θα ήταν 8η κι αυτό λέει πολλά για την κατάστασή μας τώρα».

 

Και δεν ήταν μόνο η πτώση των Dovi-Lorenzo-Pedrosa, αλλά και αυτές των Crutchlow και Rins....

 

«Αλλά ας πούμε ότι ούτως ή άλλως σε κάθε Αγώνα έχουμε μερικές πτώσεις», λέει αστειευόμενος αν και δεν έχει καθόλου τέτοια διάθεση.

 

Κοιτώντας τα αποτελέσματα βγαίνει κάτι θετικό από τον Αγώνα, αλλά δεν είναι αρκετό.

 

«Πέρυσι ήμασταν 38’’ από τον νικητή και φέτος 8’’. Από τη μια τα 30’’ είναι τεράστια διαφορά. Αλλά θα ήμουν 8ος... θέλουμε βοήθεια για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

«Δεν είμαι τόσο νευριασμένος, όσο απογοητευμένος. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Το χειρότερο είναι ότι αργούμε ν’ αντιδράσουμε όταν είναι η ώρα να λύσουμε προβλήματα».

 

«Περνάνε Αγώνες, εβδομάδες και μήνες... δεν λέω ότι έχουμε τα ίδια προβλήματα με πέρυσι. Η Μ1 έχει βελτιωθεί, αλλά οι άλλοι έχουν κάνει μεγαλύτερα βήματα».

 

«Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε ν’ αντιδράσουμε, έχουμε τις δυνατότητες αλλά πρέπει να είμαστε γρήγοροι, ειδάλλως άλλη μια χρονιά θα χαθεί».

 

«Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε δραστικές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα. Πρέπει ν’ αλλάξουμε 2-3 πράγματα. Θα δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στο τεστ, αλλά δεν θα δώσουν λύσεις».

 

«Αν η Yamaha δείξει 100% αφοσίωση στο στόχο, τότε θα τα καταφέρουμε πολύ γρήγορα. Θα τους μιλήσω και πάλι. Είναι ξεκάθαρο τι χρειαζόμαστε».

 

Την ίδια ώρα o Zarco ήταν και πάλι η κορυφαία Μ1 και μάλιστα ανέβηκε στο βάθρο.

 

«Όπως είπα και πριν, είναι κορυφαίος αναβάτης και σε κάποιες πίστες το βάρος και το στυλ του τον ευνοούν».

 

«Την ίδια ώρα όμως, αυτό σημαίνει ότι η εξέλιξη των τελευταίων χρόνων δεν φέρνει αποτελέσματα και πρέπει να βελτιωθούμε».

 

Όσο για το συμβάν με την τριπλή πτώση των Jorge-Dovi-Pedrosa;

 

«Ο Lorenzo κι ο Pedrosa πρέπει να πληρώσουν τα σπασμένα», λέει αστειευόμενος. «Είναι δικό τους το φταίξιμο. Ο Jorge δεν είδε τον Dani και το ίδιο ισχύει για τον Pedrosa».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: «Άρωμα» βάθρου!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Κάνουν λάθος οι Αγωνοδίκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα