• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test: 2 ώρες πριν το τέλος
Κατέβασε κι άλλο χρόνο ο Zarco!
Νέα 07/05/2018 - 17:27

Αμέσως μετά τον Αγώνα της Κυριακής, οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας (όχι όλοι) είναι και πάλι στην πίστα της Jerez για τις επίσημες δοκιμές.

 

Η Michelin έχει φέρει ένα καινούργιο πίσω μαλακό ελαστικό (που έχει δοκιμαστεί σε άλλες πίστες), που θέλει να δοκιμάσουν οι οδηγοί για επιβεβαίωση.

 

Οι ομάδες της Ducati και της Aprilia δεν θα δώσουν το παρών στην Jerez, καθώς ετοιμάζονται για ιδιωτικές δοκιμές στο Mugello.

 

Ούτε ο Syahrin θα μπει μέσα στην πίστα, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να ξεκουράζεται καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

 

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Danilo Petrucci, ο οποίος πάντως δεν είναι τραυματίας. Έτσι η Pramac είχε μόνο τον Miller στην πίστα.

 

Δυο ώρες πριν το τέλος των δοκιμών και ο Johann Zarco έχει καταφέρει να κατεβάσει λίγο ακόμα το χρόνο του, σημειώνοντας 1:37.730.

 

Ο χρόνος του είναι μόλις 77χιλ πάνω από τον απόλυτο χρόνο πίστας που χάριζε στον Cal Crutchlow την pole position το Σάββατο.

 

Ο Βρετανός εν τω μεταξύ κρατάει τη δεύτερη θέση, έχοντας κατεβάσει κι αυτός το χρόνο του, αλλά για μερικά μόνο χιλιοστά.

 

Οι επόμενοι τρεις οδηγοί, ο Vinales ο Marquez και ο Rabat δεν έχουν βελτιώσει τους χρόνους τους.

 

Ο Nakagami παραμένει ο καλύτερος νεοφερμένος έχοντας κατεβάσει για ενάμιση περίπου δέκατο το χρόνο του από προηγουμένως.

 

Ο Nakagami, o Marquez και ο Cal Crutchlow δεν θα ξαναμπούν στην πίστα έχοντας ολοκληρώσει ό,τι ήθελαν να κάνουν.

 

Τρία χιλιοστά πίσω του είναι ο Dani Pedrosa που βελτιώθηκε και από την ένατη θέση ανέβηκε τώρα στην έβδομη.

 

Αρκετά κατέβασε το χρόνο του ο Miller και ανέβηκε από 10ος στην 8η θέση, ενώ ήταν από τους οδηγούς που ολοκλήρωσαν τις δοκιμές λίγο μετά το μεσημεριανό διάλειμμα.

 

Οι Morbidelli και Pol Espargaro παρέμειναν στη δεκάδα των πρώτων, αν και υποχώρησαν στις θέσεις 9 και 10 αντίστοιχα.

 

Χωρίς αλλαγή και ο χρόνος του Valentino Rossi που δουλεύει σε διάφορες ιδέες για να λύσει τα θέματα με την Μ1 του. Ο Ιταλός παραμένει στην 14η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez test: Τρία φέρινγκ δοκιμάζει η Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα