• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Imola: Αγώνας 2
O Rea ισοφαρίζει το ρεκόρ του Fogarty
Νέα 13/05/2018 - 19:51

Ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) κέρδισε και τον 2ο Αγώνα που έγινε στο Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari της Imola για το Παγκόσμιο Πρωτάθλήμα SBK-MOTUL, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ περισσότεροων νικών του θρυλικού Carl Fogarty με 59 νίκες. Η νίκη αυτή ήρθε μετά από σκληρή μάχη με τον Chaz Davies (Aruba.it Racing – Ducati), που άντεξε σε αρκετές επιθέσεις του Rea, αλλά τελικά περι΄ριστηκε στην 2η θέση. Ο νεαρός οδηγός Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) ήταν αυτός που οδήγησε – για πρώτη φορά στην καριέρα του – τον αγώνα, όμως ο Davies πέρασε μπροστά στο τέλος του 3ου γύρου. Ο Rea που εντωμεταξύ είχε ανέβει 3ος πέρασε τον Rinaldi και η μάχη ξεκίνησε. Στην τρίτη του προσπάθεια ο Rea έμεινε μπροστά από την Ducati και μάλιστα έκανε μια διαφορά 4'' δευτερολέπτων μέχρι την πτώση της καρό σημαίας. 

Πίσω από τους δύο πρώτους ο Tom Sykes (Kawasaki Racing Team WorldSBK), είχε μια ωραία μάχη με τον Xavi Fores (Barni Racing Team), την οποία κέρδισε για να ανεβεί στο βάθρο. 

Λίγο νωρίτερα οι Marco Melandri (Aruba.it Racing – Ducati) και Michael van der Mark (Pata Yamaha Official WorldSBK Team), εγκατέλειψαν μετά από κτύπημα μεταξύ τους.

Έτσι ο Jordi Torres (MV Agusta Reparto Corse) πήρε την 5η θέση, μπροστά από τον Alex Lowes (Pata Yamaha Official WorldSBK Team), τη στιγμή που ο

Rinaldi υποχώρησε στην 7η θέση. Ο Τούρκος Toprak Razgatlioglu (Kawasaki Puccetti Racing) έφτασε κοντά του και πήρε την 8η θέση, ενώ τη δεκάδα έκελισαν οι Eugene Laverty (Milwaukee Aprilia) και Leandro Mercado (Orelac Racing VerdNatura).

 

Στο συνοδευτικό αρχείο δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά: 

Επόμενο άρθρο »

Μένει ή φεύγει ο Dovi;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Imola: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα