• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ιδιαίτερος και συγκινητικός
Ο εντός έδρας Αγώνας για τον Zarco
Νέα 16/05/2018 - 10:00

Πέρυσι, μόλις στον 4ο του Αγώνα στη μεγάλη κατηγορία, ο Johann Zarco απέδειξε την αξία του ξεκινώντας από την 1η σειρά της εκκίνησης και κατακτώντας το βάθρο.

 

Ο Γάλλος επιστρέφει στην πίστα της πατρίδας του φέτος, αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να πανηγυρίσει και την πρώτη νίκη της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον εντός έδρας Αγώνα μου. Πήρα ένα τυχερό βάθρο στην Jerez, αλλά αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο για εδώ».

 

«Ελπίζω να έχουμε καλό καιρό, αλλά ακόμα και στη βροχή ξέρω καλά πλέον την Yamaha μου και ξέρω ότι πρέπει να είμαι ήρεμος».

 

«Πέρυσι έκανα έναν από τους καλύτερούς μου Αγώνες και πήρα το πρώτο μου βάθρο στη  μεγάλη κατηγορία. Τώρα θέλω να παλέψω για τη νίκη».

 

«Με όλους τους οπαδούς μας εκεί θα υπάρχει θετική ενέργεια αλλά και πίεση σίγουρα. Όμως θα την μετατρέψω σε ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια».

 

Στον Αγώνα πέρυσι η Yamaha είχε κυριαρχήσει στην πίστα κι αν δεν έκανε ένα λάθος στο τέλος ο Rossi, θα ήταν τρεις M1 στο βάθρο.

 

Πάντως από πέρυσι μέχρι φέτος πολλά έχουν αλλάξει και ο Zarco τονίζει:

 

«Θα ήταν λάθος να περιμένουμε έναν Αγώνα όπως πέρυσι. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Marc έχει πιο πολύ τα πράγματα υπό έλεγχο φέτος και θα είναι εκεί».

 

«Και οι Ducati θα είναι ανταγωνιστικές. Όλοι οι κατασκευαστές είναι πιο κοντά από το συνηθισμένο κι έτσι μπορεί παντού να έχουμε εκπλήξεις».

Επόμενο άρθρο »

Προς υπεράσπιση της 1ης του θέσης

« Προηγούμενο άρθρο

Φρενάροντας στο Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα