• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: ΕΔ1
Marquez 1ος με νέο φέρινγκ
Νέα 18/05/2018 - 13:05

O Marquez κέρδισε για 25χιλ τον Andrea Dovizioso στον τελευταίο του γύρο και ανέβηκε αυτός στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους.

 

Οδηγώντας το νέο φέριγκ της Honda, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε καλό χρόνο για ξεκίνημα, μόλις δυο δέκατα πάνω από το ρεκόρ πίστας.

 

Τα δυο φέρινγκ που ομολόγκαρε η Honda είναι διαφορετικά, με αυτό του Marquez να μοιάζει περισσότερο με το αντίστοιχο της Yamaha, ενώ διαφορετικός είναι ο σχεδιασμός σ’ αυτό του Dani.

 

Σε αντίθεση με τον Marc, ο Dani - απ΄ότι φάνηκε - δεν έβαλε καθόλου το νέο του φέρινγκ στις ΕΔ1 κι έμεινε πιο πίσω, στην 15η θέση.

 

Χαρούμενος θα πρέπει να είναι ο Maverick Vinales με την 3η θέση και τα μόλις 67χιλ που τον χωρίζουν από την κορυφή.

 

Καλό το ξεκίνημα και για τον Rossi, στην πίστα που πέρυσι πάλεψε για τη νίκη μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Ιταλό να είναι 6ος και μόλις τρία δέκατα από τον πρώτο.

 

Ανάμεσά τους ήταν ο Cal Crutchlow, ο κορυφαίος από τους δορυφορικούς, αλλά και ο Johann Zarco που ξεκίνησε με μια καλή 5η θέση τον εντός έδρας Αγώνα του.

 

Πολύ δυνατός ο Andrea Iannone στην αρχή, υποχώρησε στο τέλος στην 7η θέση, ενώ ο Lorenzo και οι δυο ΚΤΜ συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

 

Οι 16 πρώτοι αναβάτες στις ΕΔ1 είχαν μεταξύ τους διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco και Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα