• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Η F1 είναι τζετ!
Το MotoGP; Άλογο.....!
Νέα 07/06/2018 - 10:48

Μετά τον Marc Marquez, ήταν η σειρά των Dani Pedrosa και Tony Cairoli να οδηγήσουν χτες το μονοθέσιο της F1 στο Red Bull Ring.

 

Ο Dani έμεινε ενθουσιασμένος από την εμπειρία, ενώ - όπως και στην περίπτωση του Marquez - πολύτιμες αποδείχτηκαν οι συμβουλές του Mark Webber.

 

«Είμαι τόσο χαρούμενος... πραγματικά το διασκέδασα πολύ και ποτέ μου δεν θα ξεχάσω αυτή την ημέρα», σχολίασε ο Ισπανός.

 

Όταν του ζήτησαν να κάνει μια σύγκριση ανάμεσα στο μονοθέσιο της F1 και τη μοτοσυκλέτα του στο MotoGP, ο Dani ήταν ειλικρινής:

 

«Το μονοθέσιο της F1 είναι σαν τζετ. Είναι γρήγορο και μένει κολλημένο στο έδαφος».

 

«Η μοτοσυκλέτα του MotoGP είναι σαν άλογο, συνεχώς κουνιέται και πρέπει να χρησιμοποιείς το σώμα σου για να την ισορροπείς».

 

«Ήταν πολύ ωραίο που είχα την ευκαιρία να κατανοήσω την αίσθηση της διαφοράς ανάμεσα σε ένα μονοθέσιο και μια μοτοσυκλέτα».

 

Οι λίγοι γύροι που έκανε δεν μπορούν να οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα, αν και ο Pedrosa έχει αποκομίσει τις πρώτες του εντυπώσεις.

 

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να είσαι τόσο γρήγορος μέσα στις στροφές, διότι δεν πιστεύεις ότι μπορείς να πας τόσο γρήγορα στις κλειστές στροφές».

 

«Θέλει χρόνο το μυαλό να κατανοήσει ποιο είναι το όριο. Η αίσθηση πάντως είναι φανταστική, εντυπωσιάστηκα από την απόδοση του μονοθέσιου και το διασκέδασα πολύ».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Σαν χρυσός!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Σαν τον Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα