• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκπληκτικός Αγώνας-Διαφήμιση του MotoGP
O Marquez κυρίαρχος στο τέλος
Νέα 01/07/2018 - 23:44


 

O Marc Marquez πήρε τη νίκη σε έναν φοβερό Αγώνα που ήταν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το MotoGP, που όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ισπανός της Repsol Honda, “έμοιαζε με Αγώνα Moto3!”

Οκτώ οδηγοί έδωσαν εκπληκτική μάχη, με φοβερές εναλλαγές σε όλες τις πρώτες θέσεις, με τους Lorenzo, Marquez, Rossi, Dovizioso, Vinales, Rins, Crutchlow & Zarco να μάχονται σώμα με σώμα και να κάνουν τις προβλέψεις αδύνατες για το τι θα γίνει μέχρι το τέλος. Αρχικά ο Lorenzo φάνηκε να κρατά με δύναμη και το γνωστό του τρόπο την πρώτη θέση μέχρι τον 14ο από τους 26 γύρους του Αγώνα, αλλά έχασε σταδιακά θέσεις μετά τον 17ο γύρο και έμεινε τελικά 7ος. Ο Dovizioso που ήταν μπροστά στον 18ο γύρο έχασε την πρωτοπορία από τον Vinales και στον 20ο γύρο από τον Marquez. O Rossi πέρασε πρώτος στον 21ο γύρο και από τον 22ο ο Marquez πήρε την πρωτοπορία και πάλι με τους Rossi & Dovi να έχουν μια δύσκολη στιγμή στον 25ο γύρο και από τη μάχη της 2ης θέσης να τους περιορίζει στη μάχη της 4ης & 5ης. Εκείνη τη στιγμή πέρασαν μπροστά τους οι Rins & Vinales που έδωσαν τη μάχη μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας, με νικητή τον οδηγό της Suzuki. O Marquez εντωμεταξύ με το συμβάν πίσω του έκανε 2 άνετους γύρους στο τέλος, χωρίς η τελική διαφορά των 2.2'' να δείχνει την πραγματική εικόνα του Αγώνα.

Ο Zarco και αυτός στα τελευταία στάδια έμεινε πίσω και τερμάτισε 8ος, ενώ λίγο έλειψε να χάσει και από τον Alvaro Bautista που έκανε έναν ακόμη καλό αγώνα, στην προσπάθειά του να παραμείνει στο MotoGP, εάν τελικά ο Dani Pedrosa (που τερμάτισε μόλις 15ος) δεν συνεχίσει με τη δορυφορική ομάδα της Yamaha. O Jack Miller πήρε την 10η θέση, σε ένα μέτριο για τον ίδιο αγώνα. 

Tα προσπεράσματα των οδηγών σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Αγώνα είναι πάνω από 100!!!


 

Στο συνοδευτικό αρχείο τα αποτελέσματα αναλυτικά:

 

Επόμενο άρθρο »

Rins: Ο δυσκολότερος Αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Πίστεψα στη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα