• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνάντηση GSX-R στο Zolder
Με συμμετοχή των Schwantz και Rins!
Νέα Αγοράς 09/07/2018 - 13:23

Η πρώτη συνάντηση GSX-R πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουλίου στην πίστα του Zolder στο Βέλγιο με περισσότερους από 500 φίλους και συνεργάτες της Suzuki και 300 μοτοσυκλέτες GSX-R μαζί με τον πρώην πρωταθλητή Suzuki World 500GP Kevin Schwantz.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στα πλαισια του Γερμανικού Πρωτάθληματος Superbike IDM και διοργανώνεται από την Suzuki Γερμανίας. Ο Schwantz ήταν εκει για να υπογράψει αυτόγραφα, με ένα από τα highlights να είναι η ομαδική φωτογραφία των φίλων της Suzuki GSX-R και των μοτοσυκλετών τους. 

Οι φίλοι της Suzuki είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αρκετά περίπτερα οπώς της Motul, της Dunlop καθώς επίσης και ένα συνεργείο ανάρτησεων της Zupin, χορηγού του GSX-R Cup. με την ευκαιρία η Zupin προσέφερε στους αναβάτες του GSX-R Cup δωρεάν επαγγελματικό στήσιμο των αναρτήσεων.

Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο αναβάτης της Suzuki στο MotoGP, Alex Rins, συμμετείχε στην εκδήλωση ως επίτιμος προσκεκλημένος, επίσης ο Schwantz και o Rins συμμετείχαν στον γύρο επίδειξης μαζί με όλους τους αναβάτες με GSX-R.

Επόμενο άρθρο »

Yamaha ΥΖ65 19

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανέωση μοντέλων BMW για το 2019.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα