• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3: Αγώνας
Τέλεια στρατηγική και νίκη για Martin!
Νέα 15/07/2018 - 15:13

Ο Jorge Martin έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, παίρνοντας ακόμα μια ωραία νίκη στο Πρωτάθλημα της Moto3.

 

Σε θερμοκρασίες που έφτασαν πάνω από τους 40 βαθμούς στην άσφαλτο, η διαχείριση των ελαστικών ήταν πολύ σημαντική και για τη μικρή κατηγορία.

 

Ο Martin συντήρησε με τον καλύτερο τρόπο τα ελαστικά του και στους τελευταίους εφτά γύρους άρχιζε να μεγαλώνει τη διαφορά του από τους υπόλοιπους για να πάρει τη νίκη 2,5’’ μπροστά από τον δεύτερο.

 

Νωρίτερα, 12 γύρους πριν το τέλος, παραλίγο να τον έριχνε ο ομόσταυλός του, ο Fabio di Giannantonio, τον οποίο ο Martin χαρακτήρισε πολύ επιθετικό σήμερα.

 

Ο Diggia έκανε καλό Αγώνα αλλά δεν απέφυγε το μεγάλο λάθος στην 1 που παραλίγο να στοιχίσει - για μια ακόμη φορά - τον Αγώνα και στον Martin.

 

Έτσι, για πρώτη φορά φέτος ο Fabio di Giannantonio δεν πήρε βαθμούς.

 

Τα λάθη δεν έλειψαν και από άλλα δυνατά ονόματα της κατηγορίας, όπως ο Enea Bastianini που ήταν πολύ απογοητευμένος με το τέλος του Αγώνα.

 

Εκπληκτικό Αγώνα και θέση στο βάθρο διεκδικούσε και ο Albert Arenas που επίσης έπεσε, όπως και ο εντυπωσιακός Ai Ogura μόλις στην τρίτη του έκτακτη συμμετοχή στην Moto3!

 

Επιστρέφοντας στους πρώτους, ο Marco Bezzecchi προσπάθησε με όλο λάστιχο του είχε απομείνει και κράτησε τη δεύτερη θέση μπροστά από τον McPhee.

 

Έτσι κρατά ζωντανές τις ελπίδες του για βάθρο, χάνοντας μόλις πέντε βαθμούς από τον Martin στη βαθμολογία.

 

Ο MacPhee γιόρτασε τα 24α γενέθλιά του χτες και σήμερα έκανε ένα ωραίο δώρο στον εαυτό του, επιστρέφοντας στο βάθρο των νικητών ένα χρόνο μετά την τελευταία φορά (Assen, 2017).

 

Για πολύ λίγο εκτός βάθρου έμειναν οι Ramirez, Canet, Masia και ο Jakub Kornfeil, ενώ 8ος ήταν ο ντόπιος Philipp Oettl.

 

Την παράσταση έκλεψε και ο Raul Fernandez που αντικατέστησε τον τραυματία Darryn Binder στο GP του Sachsenring.

 

Ο Ισπανός βγήκε εκτός πίστας σ’ ένα επικίνδυνο πέρασμα που του έκανε ο Dalla Porta (τιμωρήθηκε με τρεις θέσεις ποινής) αλλά επανήλθε δυνατός!

 

Με γρήγορους γύρους κατάφερε να πάρει την 9η θέση και να είναι μπροστά από τον Ayumu Sasaki που έκλεισε την δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα