• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MONSTER ENERGY & YAMAHA FACTORY δυνατά μαζί
Το Monster γίνεται Χορηγός Τίτλου της ομάδας
Νέα 17/07/2018 - 12:47

Η Monster Energy Company και η Yamaha δυναμώνουν την παγκόσμια συνεργασία τους με την υπογραφή πολυετούς συνεργασίας κατά την οποία το Monster Energy γίνεται ο Χορηγός Ονομασίας της ομάδας Yamaha Factory Racing MotoGP Team.

 

Δελτίο Τύπου Gerno di Lesmo (Iταλία), 17 Ιουλίου 2018

 

Η Yamaha Motor Co., Ltd. Με χαρά ανακοινώνει ότι η Monster Energy Company θα είναι ο Χορηγός Τίτλου της Monster Energy Yamaha MotoGP Team, κάτι που θα ισχύσει από το ξεκίνημα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019. 

 

Η πολυετής συμφωνία θα δει την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha να μετονομάζεται σε Monster Energy Yamaha MotoGP Team. Η Χορηγία Τίτλου ισχυροποιεί την πολύχρονη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών, αφού η Monster Energy ήταν ήδη χορηγός της ομάδας από το 2013. Σε αυτά τα χρόνια η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha πήρε τον Τριπλό Τίτλο του MotoGP το 2015 και τον Τίτλο των ομάδων το 2016.

 

Και οι δύο οδηγοί της Yamaha είναι αθλητές του Monster Energy. Το εικονικό σύμβολο του Monster Energy θα τραβάει ακόμη περισσότερο το μάτι στο MotoGP, με τους Valentino Rossi και Maverick Viñalesνα το έχουν πάνω στις φόρμες τους, να υπάρχει πάνω στην εργοστασιακή YZR-M1 και σε όλα τα μέρη και μέλη της ομάδαςYamaha Factory Racing MotoGP Team.

 

Η συνεργασία μεταξύ Yamahaκ αι Monster Energy υπογραμμίζει επίσης την παρουσία του διάσημου λογότυπου πάνω και σε άλλες Yamaha σε άλλες κατηγορίες όπως οι: Monster Energy Supercross, AMA Motocross, MotoAmerica SuperBike & SuperSport, FIM Motocross World Championship και Suzuka 8 Hours. Αυτή η παγκόσμια συμμαχία Monster Energy-Yamaha θα αποκτήσει τώρα μεγαλύτερη σημασία και για τις δύο εταιρίες.

 

LIN JARVIS

MANAGING DIRECTOR, YAMAHA MOTOR RACING

 

Είμαστε χαρούμενοι που φθάσαμε με συμφωνία με την Monster Energy Company, ώς το νέο Χορηγό Τίτλου της εργοστασιακής μας ομάδας Factory MotoGP Team. Η νέα συνεργασία θα δώσει στο Monster Energy μια πιο δυνατή παρουσία στην κατηγορία MotoGP – την κορυφαία του μοτοσυκλετιστικού κόσμου. 

 

RODNEY SACKS 

CHAIRMAN & CEO, MONSTER ENERGY COMPANY

 

Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε το επόμενο κεφάλαιο της ήδη δεκάχρονης εμπλοκής του Monster Energy στο MotoGP, που θα συνδεθεί με τη συμμαχία μας με την Yamaha Factory Racing MotoGP Team. Μοιραζόμαστε το πάθος μας με τους Valentino Rossi, Maverick Viñales, Jorge Lorenzo, Cal Crutchlow και Johann Zarco (μεταξύ άλλων), όπως και με την ευρύτερη οικογένεια της Yamaha για πολλά χρόνια. Η προσμονή της εξέλιξης της σχέσης μας με την ομάδα είναι κάτι που μας κάνει εξαιρετικά ενθουσιασμένους. 

Παραμένουμε εντελώς αφοσιωμένοι στην πιο συναρπαστική εμπειρία που μπορεί να έχει ένας οπαδός του Monster, για τους εκατομμύρια οπαδούς του MotoGP σε όλον τον κόσμο και μέσα στην πίστα και εκτός. Μέσα από την Χορηγία Τίτλου της φανταστικής Yamaha Factory Racing Team και εικονικών αγώνων όπως τα Γκραν Πρι της Τσεχίας και της Καταλονίας, έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τη συνεργασία με αυτό που αναμφισβήτητα είναι το πιο δυναμικό σπορ του πλανήτη.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Michelin και Marquez δάμασαν το Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Luca Marini: "Πριν ήμουν απλά ο αδελφός του Vale"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα