• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
No MotoGP για τον Alex Marquez
Παραμένει στην Moto2 και το 2019
Νέα 18/07/2018 - 11:34

Ο Ισπανός οδηγός διαπραγματευόταν την πιθανή μετακίνησή του στη μεγάλη κατηγορία, με την ομάδα της Avintia, αλλά τελικά αποφασίστηκε να παραμείνει στην Moto2, συνεχίζοντας με την ομάδα Marc VDS team. Ο Alex υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου για το 2019, την χρονιά που η μεσαία κατηγορία θα υποδεχθεί τους κινητήρες της Triumph.

Ο μικρότερος αδελφός του Μαρκ είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος να μπορώ να ανακοινώσω την ανανέωση της συνεργασίας μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για ένα πρότζεκτ για το οποίο όλι είμαστε ενθουσιασμένοι, μπροστά σε μια χρονιά στην οποία θα γίνουν πολλές αλλαγές στους κανονισμούς και θα υπάρχουν νέα πράγματα. Αυτό θα με βοηθήσει να “μεγαλώσω” ως οδηγός και να προετοιμαστώ για έναν από τους στόχους μου, που είναι το να πάω στο MotoGP. Έχω μεγάλο κίνητρο στο να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτού του σχεδίου και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Moto2".

H υπογραφή αυτή βάζει τέλος στην περίπτωση μετακίνησης του Άλεξ στην θέση του Simeon, ο οποίος αν δεν βρεθεί οδηγός που να μπορεί να φέρει τα απαιτούμενα χρήματα στην ομάδα, θα παραμείνει, ενεργοποιώντας τον όρο 1+1 χρόνο του συμβολαίου του. 

Επόμενο άρθρο »

Ο Aldo Drudi για GP του Μιζάνο

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin και Marquez δάμασαν το Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα